我而家用緊附件o個個籠,我覺得活動空間好似唔係太大…大家認為係咪?
我想用pet-home三層籠,我成日聽到人話好難清潔…其實係咪真架呢?如果我養左而家隻鼠三個星期,活動量又好大,咁應唔應該換一個新籠呢?
i love rxbbxit到pet-home三層籠$158
pet-home兩層籠$138 抵唔抵?
除左pet-home,仲有咩安全既籠?

udon 010.jpg (204.35 KB, 下載次數: 192)

udon 010.jpg

bu1210 2009-8-7 09:08:13 PM
pethome 係膠底  (我本身未用過) 但聽人講就話好易爆底囉.
不過活動空間當然會大過而家呢個啦,  你自己權衡下啦
你想俾多d活動空間隻鼠鼠就換啦
TinG 2009-8-7 09:52:09 PM
你只鼠鼠係吾係小露寶呀 ?
你哩個係 chocolate 籠
其實我覺得都ok 既 ~
pet home d 膠係好易爆 = =
d 管好難洗又難抹又難安番
但真係大d 囉 ~
嫣嫣;) 2009-8-7 10:01:55 PM
3# TinG

唔係露寶仔啊!係銀弧=]
0772 2009-8-7 11:34:37 PM
我覺得個籠養1隻鼠夠用.
size 中等;;.
家人唔會投訴阻掟;;
hh0 2009-8-7 11:57:01 PM
我用緊pet home 2層養1隻熊仔鼠
夠大又幾好用
我隻囡識去廁所, 唔會周圍尿
cc 就99%係2樓間睡房
所以每日只係換廁所同清睡窩
個籠都唔使點拆, 一個月大洗一次已夠

但係如果你隻鼠唔會用廁所, 而係四圍all
就唔太建議用, 因為日日安拆都幾麻煩

你宜家個籠銀狐一隻都ok 夠住
戀愛終止 2009-8-21 04:23:26 PM
謝謝分享...........................
chiachingman1 2009-8-21 10:49:43 PM
........................
chiachingman1 2009-8-21 10:50:37 PM
goodgoodgood....................
vincent 2009-8-21 10:55:53 PM
其實如果你想換大d
可以換pethome3層或2層:078:
crystal_xd 2009-8-29 12:47:58 PM
我果個買左一兩日,[以]經爆左小小-_-
Akik0` 2009-8-29 07:02:21 PM
我個pet home 3層買左1個幾月@@"
只係咬籠問題嚴重d = =""
SIU童 2009-8-29 09:11:13 PM
你用緊個個籠唔好咩????我都想買呢個-___-空間幾大不過又有2層....雖然體積係大左d
hochun999 2010-3-17 01:34:08 PM
唔好買呢個啦!買都買3屠籠!好好用嫁!不過清洗有少少煩囉!

快速發帖