你好!我想收養熊仔鼠~我今年13old..家人十分喜愛小動物..

我們經濟很好..
請你放心..
我家有两个小灰.
1隻女熊仔鼠..
如果真的給我的話.
我會分籠養.
可以的話
請你加我msn:[email protected]同呢個TEL:63857521/29443858

我住係元朗..
交通工具係西鐵^^
請你们放心^^
檸啡 2009-8-23 08:12:29 PM
@0@" 點解係... ‘红’仔鼠~

但你又話..
我家有两个小灰.
1隻女熊仔鼠..

其實我唔明既..係個字 0.0???
jojo199749 2009-8-23 09:43:39 PM
啊!SORRY。。
因為我系用拼音尼打字。。
而紅同熊字。。
我次次都會打到個紅字。。SORRY!!
Tommy123 2009-8-24 11:21:50 AM
SPCA ( 旺角 ) , 有一隻 7 月 7 號黎到既白熊仔 .

已經就黎 2 個月無人領養佢 .

希望你可以幫到佢 .

http://www.spca.org.hk/chi/adopt/homing_detail.asp?number=211636
Tommy123 2009-8-24 11:23:18 AM
同埋 . . 元朗只有 LRT . . . 無 MTR .

* LRT 輕鐵 , MTR 地鐵 .
jojo199749 2009-8-24 11:39:47 AM
西鐵、、、、、、==
Tommy123 2009-8-24 11:50:23 AM
6# jojo199749

西鐵英文係 West Rail Train .

所以應該叫 WRT . 不過我估咋 x)

可能多數人叫 MTR 掛 -v- '''
bu1210 2009-8-24 12:20:25 PM
隻白熊仔係愛協個list度無左啦喎
係咪jojo你領養左啦 :070:

快速發帖