邊到有得買面包蟲????????????????????
小草妹 2009-9-1 07:57:52 PM
新鮮的邊道買???????????????????????
michael 發表於 2009-9-1 07:06 PM

唔洗出去買  我免費比d你  我係屋企繁殖架  下下出魚街好煩
wesky 2009-9-1 07:58:54 PM
屋企繁殖面包蟲
terrible :077:
小草妹 2009-9-1 09:15:09 PM
屋企繁殖面包蟲
terrible :077:
wesky 發表於 2009-9-1 07:58 PM

ok 呀  睇住佢地食紅蘿蔔好有趣:073:
ODFans 2009-9-2 03:29:46 AM
18# 小草妹

你養果d蟲蟲係5係好肥美嫁??
我都考慮緊俾我隻小朋友試下食=3=
小草妹 2009-9-2 02:28:52 PM
18# 小草妹

你養果d蟲蟲係5係好肥美嫁??
我都考慮緊俾我隻小朋友試下食=3=
ODFans 發表於 2009-9-2 03:29 AM

我照顧好好  係咪要呀:057:
michael 2009-9-2 07:19:55 PM
20# 小草妹
I WANT,你可以點樣比我?
小草妹 2009-9-2 09:15:15 PM
20# 小草妹
I WANT,你可以點樣比我?
michael 發表於 2009-9-2 07:19 PM

星期6見^^  遲到唔等  因為趕住去獸醫度
YANB。 2009-9-3 09:34:24 PM
小食,蟲干我都德賣啊,-=]
ODFans 2009-9-3 10:22:15 PM
星期6見^^  遲到唔等  因為趕住去獸醫度
小草妹 發表於 2009-9-2 09:15 PM

@@邊到等呀..幾點?????
小草妹 2009-9-3 11:09:50 PM
@@邊到等呀..幾點?????
ODFans 發表於 2009-9-3 10:22 PM

做咩甘有興趣知道......:077:
ODFans 2009-9-5 01:00:17 AM
25# 小草妹

@@5駛啦 我係金魚街買左...
佢竟然so都5 so下...
小草妹 2009-9-5 05:58:04 PM
估唔到michael 係個好得意ge男仔:073:
michael 2009-9-5 06:04:06 PM
多謝哂:048:
我係水中剪開左勁恐怖,有D野"B"出黎:029:
小草妹 2009-9-5 10:11:38 PM
多謝哂:048:
我係水中剪開左勁恐怖,有D野"B"出黎:029:
michael 發表於 2009-9-5 06:04 PM

其實浸死就唔洗剪頭  不過lee d 太大條  鼠鼠唔應該食甘多  就要剪半  
我比刺同龜食  生食都得  因為佢地幾秒就會ko 所有入口ge野:073:
小草妹 2009-9-5 10:17:36 PM
細蟲今天無晒  下次再比你 細蟲就甘比1 - 2條鼠鼠就ok 唔洗ko唔洗剪

快速發帖