我想領養熊仔鼠/小露寶!我爸爸話一定要免費唔係無得傾!嗚..嗚..求求大家幫幫手!我真係..真係好想領養佢地架...:063: :063: :063:
64332151 2010-1-13 01:17:07 PM
有冇好心人幫下佢!!!
小剎 2010-1-13 03:45:26 PM
嗚...冇人可憐我嗎?都唔回我的...:063:我很想養他們,願意照顧他們一生一世!!
q1w2e3r4 2010-1-13 04:26:49 PM
咁你最緊要搞店屋企人..屋企人岩就乜都得..
【細賢】 2010-1-13 06:20:23 PM
樓主有冇足夠既金錢買佢地既用品,食糧?仲有佢地病左..有冇咁多錢帶佢地睇醫生?
珮兒 2010-1-14 12:16:53 AM
樓主有冇足夠既金錢買佢地既用品,食糧?仲有佢地病左..有冇咁多錢帶佢地睇醫生?
【細賢】 發表於 2010-1-13 06:20 PM

我都有呢個疑問,既然領養隻鼠鼠要免費,究竟可以附出幾多係佢地既日常用品呢?(如籠(唔好買手提籠,我係魚街都見有人買手提籠養熊仔… ),糧,墊料)

病左有無錢睇醫生架,如果唔係,咁就會害左條小生命架啦!
hamstertroy 2010-1-14 02:16:09 AM
幾十蚊都企到咁硬點養落去呀? :043:
要照顧佢地一生一世唔係想像中咁簡單!
miababy 2010-1-30 12:46:32 AM
小布丁女. 66751072;)

快速發帖