其實好耐之前都已經發現呢個forum, 不過當時唔識點做member~
介紹下先! 下面隻肥嘟嘟個隻熊仔鼠叫天使仔
因為天使仔背脊既紋好似一對天使翼, 所以就叫做天使仔喇~
天使仔係男仔黎, 大將09年12月中出世嫁, 宜家差唔多四個幾月喇!
唔好講咁多, 去相睇下我隻靚仔天使仔先啦~

寫真照:

三個月生日相:

生活照:

靚靚天使翼~
已有 2 人評分P 點 收起 理由
lela + 2 nice
wesky + 2 精品文章

總評分: P 點 + 4   查看全部評分

q1w2e3r4 2010-5-5 12:57:20 AM
lz d 道具都好靚好專業..專for鼠鼠!??^^
sharonlai1029 2010-5-5 01:02:37 AM
其實唔係專for鼠鼠嫁, 只係係屋企拎d細容器放佢入去影~
不過呢, 個隻蛋呢就係之前係jusco見到覺得好正
當時又就快到天使仔三個月"破蛋日", 所以就特登買既~
wesky 2010-5-5 10:21:43 AM
超正 :053:
用咩鏡影?
sharonlai1029 2010-5-5 11:59:06 AM
分別係AF-S DX NIKKOR 18-55mm同AF NIKKOR 50MM 1:1.4D
MEI0613 2010-5-5 12:37:52 PM
我好鐘意佢個鼻哥AH ; )
好似聖誕老人個鼻哥 /\/\*
好CUTE ` 佢好乖; )
檸啡 2010-5-5 02:27:35 PM
天使仔的靚相絕對值得支持 好有心機影每張相~*
sharonlai1029 2010-5-5 03:43:34 PM
天使仔個鼻仔好大嫁
個鼻形我覺得好似方力申
sharonlai1029 2010-5-5 03:44:54 PM
檸啡: 因為天使仔既生命好短, 所以我想幫佢留返多D相做紀念同回憶
godnam 2010-5-5 04:55:29 PM
哇!天使仔好幸福呀^^
有咁好ge主人幫佢影咁多靚相!
佢係熊仔碗入面個張,好似笑緊咁XD
d相真係好靚,, 有埋d靚靚ge背景,,
最鐘2個張"天使仔睇書v"
初初睇仲以為天使仔食緊野""
=] 多謝你ge分享呀!!
lela 2010-5-5 08:09:13 PM
好幸福
我會add oil
take care:001:我的倉鼠
sharonlai1029 2010-5-5 08:57:40 PM
哇!天使仔好幸福呀^^
有咁好ge主人幫佢影咁多靚相!
佢係熊仔碗入面個張,好似笑緊咁XD
d相真係好靚,, 有埋d靚靚ge背景,,
最鐘2個張"天使仔睇書v"
初初睇仲以為天使仔食緊野""
=] 多謝你ge分享呀!!
godnam 發表於 2010-5-5 04:55 PM

其實有時我都覺得對天使仔太好
其中一個原因其實因為買天使仔之前一個月, 屋企岩岩死左隻熊仔女
隻熊仔女買左一個星期就wet tail死左, 之後就決定一定要將比唔到熊仔女既
要比返晒天使仔!!
godnam 2010-5-5 09:23:50 PM
12# sharonlai1029

咁都好呀,,
如果個個都咁疼錫d鼠鼠,,
咁就好啦=]
coolwaifive 2010-5-5 09:46:57 PM
天使仔有你甘好既主人真系幸福 又得意
希望你刀可以繼續比幸福佢啦=]
godnam 2010-5-6 11:31:40 AM
想問個本書係邊道買架??
我去過d書局 library,,
都搵唔到d教養鼠鼠ge書""

快速發帖