我想問有無主人想自己隻寵物做model~~?黎緊網上寵物雜誌搵寵物做model呀~~~招奇怪/特別寵物(如刺蝟 , 飛鼠 ,什至係你既貓狗有特別個人之處)作專題訪問~~~有興趣可sd email來註明你的寵物特別之處吧 ! 比全港人見到你既仔仔女女有幾特別~~
如果有興趣 , 可否sd email 比我地~~?除左比幾張自己"仔女"既令相之外 , 埋以下資料 :

主人姓名:
       聯絡電話:
       寵物品種:
       不可接受既job的程度:

*因我們要約店鋪訪問的時間 , 所以訪問時間是每次不同的 , 可仔細列明可與不可的拍照時間無參考之用)

大家請放心 , 我們的訪問會在服裝店 , 寵物店等公眾地方進行 , 所以不用擔心~~~希望大家能踴躍支持

請sd email lovestyles.net gmail.com or pm比我 , thank u~
hh0 2010-6-25 10:35:50 PM
我有一隻刺蝟囡囡好搞笑
識得俾手手, 俾完左手俾右手
淨係得呢隻識做
但不會考慮做model
cherry_kong 2010-6-26 12:03:57 AM
回復 hh0 的帖子

那真可惜了 , 因為我們其實都會做專訪訪問一 d 特別既動物比讀者睇 , 你隻又係刺蝟 , 仲識比手手 tim ~~真係好特別~~我諗好多人都一定會中意睇~~~

好多謝你和我們分享一件禁特別既事 , 雖然你說了不會考慮 , 但我十分之希望如果你可再諗諗 , 如果你願意把你隻寵物既得意事和大家分享 , 請sd email到 lovestyles.net gmail.com  or pm 比我 , 真係十分希望能得到你的回覆

謝謝~^^

asd26900200 2010-6-26 12:08:56 AM
我都想我的PET做model
但佢冇咩技能 特色
我幫唔到你
sorry
但我可以比相你睇
如要我的鼠的相可以叫我
cherry_kong 2010-6-26 12:25:02 AM
回復 asd26900200 的帖子

真的嗎~~? 那隻是什麼~~?刺蝟嗎~?因為刺蝟其實也屬於"冷門"的寵物(係一d養寵物的新手及一些無寵物的朋友來說 ) 請務必sd 相給我 , 我們真的需要~~^^

[email protected]

cherry

asd26900200 2010-6-26 12:54:47 AM
回復 cherry_kong 的帖子
熊仔鼠
佢冇乜技能
冇乜特別
同普通的差唔多
同佢會亂咬野的
真係要?
你果個網上雜誌係咩尼
我要睇睇再考慮

cherry_kong 2010-6-26 01:02:07 AM

亂咬野不是技能吧~~^^

其實係因我們很快會開張 , 所以要開始著手做訪問 , 吸引讀者呀 , 只先說明 , 所以訪問會係商戶內進行 , 不會去私人地方的 , 這點是保護各位飼主的~~~~

hh0 2010-6-26 01:04:46 AM
但請你不要在不同版面重覆發帖
有意者自會回帖
樓上版主講得岩既, 你應該先介紹下個網上雜誌
cherry_kong 2010-6-26 01:25:12 AM
回復 hh0 的帖子

很認真地說可以嗎? 因為我不清楚去邊度 sd 到那個地方會讓養不同寵物的人都看到 , 所以才每一地方都下post (不是想灌水) , 務求希望每個人都見到

至於如果你們真的真的想知( 如果真的有興趣及符合要求的 ) , 我願意用電話跟你們說明 , 原因是因為始終未出街既野是不能公開去講的( 如果有做開同商戶合作做訪問就會知係唔太講得既), 但我都明白任何人都會想問 , 所以我願意在電話內說

只希望大家能夠明白 , 我不是有心想 " 灌水 " , 也不是有心在這裡不說的

謝謝
asd26900200 2010-6-26 08:17:21 PM
回復 cherry_kong 的帖子

係咁.....
我都係唔比佢做啦
sorry
幫唔到你

cherry_kong 2010-6-29 03:57:22 PM

its ok~thanks

快速發帖