我想要1隻金狐
男女都可...
最好係男仔><
有意add msn
msn: [email protected]

唔該曬
鄺小圈 2010-7-29 03:22:58 PM
upupupupupup
olivia 2010-7-29 07:30:40 PM
what is 金狐?I do 小銀狐!
鄺小圈 2010-7-29 08:07:00 PM
金狐係布丁同銀狐一齊生ga bb><
olivia 2010-7-30 03:09:57 PM

我有,不過品種始終都係小銀狐!但特別是佢個背條紋顏色係金啡色!
鄺小圈 2010-7-30 07:35:40 PM
係牙=0=就係呢隻`
我諗住如果冇人比到我`
我買隻布丁仔番黎同我隻銀狐生bb  0.0
olivia 2010-7-30 08:06:56 PM
我比你好唔好?bb一個月大!佢d毛勁滑!
鄺小圈 2010-7-30 08:10:39 PM
好牙好牙><
可以係邊到拎?_?
鄺小圈 2010-7-30 08:21:21 PM
可唔可以比張相我睇?>3<
olivia 2010-7-31 11:02:02 AM

hi,你體下!      就係下面e隻!

[quote][/quote]

鄺小圈 2010-7-31 04:20:56 PM
係牙=000000=
最入個隻...
好得意牙....><
可以幾時拎?
洗唔洗錢T^T?
olivia 2010-7-31 06:56:58 PM
$5就可以!〈作為補充糧食費〉你住邊呀?我住荃灣!
鄺小圈 2010-7-31 07:15:36 PM
好的`
我住屯門`
我可以去荃灣個到交收
聽日好唔好><?
olivia 2010-7-31 07:30:24 PM
ok,我就去荃灣西鐵站等你!你邊個時間方便?唔好12:00am前!my call:51094499
鄺小圈 2010-7-31 07:58:29 PM
荃灣地鐡站你方唔方便?
我個到有車直去個到`
1點30分好唔好?

快速發帖