如果倉鼠愈養愈惡甘點算?*
之前番黎都冇甘惡
過左1個WEEK就勁惡(我冇掂過佢)!
係米因為冇比佢出黎走
我有擺D野係手掌等佢自己行上黎
點知佢咬我手掌-_-
我有睇過馴服果個PO..
不過佢係甘咬籠整起哂D木康
好似想走甘
我都唔知可以點做好...
wesky 2010-12-18 05:12:54 PM
你有冇俾野佢玩啊??
個籠會唔太細?
sheung 2010-12-18 05:50:10 PM
有輪輪...
其實點可以同佢CLOSE D
可能真係細左D...
wesky 2010-12-18 07:18:12 PM
你同佢換個大d 既籠先
摸佢之前洗乾淨對手, 等佢熟識你既氣味
小鈴 2010-12-18 10:41:09 PM
要有耐性呢0.0才一星期他只是熟識了環境才開始露出本性吧~慢慢跟他熟就行呀~瓜子之類你親手餵才給吧~平日不要給他當糧食了0.0
sheung 2010-12-19 01:22:48 AM
好的;]
唔該哂2位;}
我會試下``!
dargon 2010-12-19 02:57:23 PM

要有耐性,慢慢跟他熟呀!!!!!
苛苛 2011-1-12 12:00:27 PM
涐 隻 鼠 鼠 刀 侑 類 似 情 況;*
侈 謝 樓 主 潑 問._.~
苛 苛 萌 絈 偠 點 做 拉-3-..

快速發帖