最近呢幾日去睇幾間大陸拍賣網!有一家相當唔錯!之前有網友推薦那間北京的店計費超高明顥不合符便宜兩個字
去左一個作者小寵,小不點什麼的看看 東西真的很便宜 最重要是運費平!首重量只是$15續重只是$5RMB 比起其他的大陸店有些首重$35續重$10 平太多 還有一些說不能速遞瓷,糧,沙等等!十分歧視香港不願意做香港網友生意態度好很多!
好多香港有得賣的糧多數都有!高級的外國糧就冇!俾D相你睇下幾平@@有興趣就PM問我吧有問必答
終於都唔使在香港的網店買滿$240才送貨的騙錢商戶買貨!\./不滿$240要50運費真是太...
注意他說送的贈品一件也沒收到 暫時未知點解?!
yoruko 2011-3-19 10:50:14 PM
可不可以把LINK放上來讓我們看看
你的只有圖..我想去網看看如何
樂樂:) 2011-3-20 06:12:29 PM
可不可以放LINK上來
iloveviei32 2011-3-20 07:50:20 PM

但不要買磨牙主食之類的主食450g的包括面包蟲,小蝦干香港都有賣是產品問題不是商店問題<<保證後悔 因為面包蟲只得三幾條.....其餘的都是磨牙食糧8隻鼠鼠們不太吃貨不對辨我還買了6包orz/.\!其他貨品則很滿意最後有點建議人民幣過戶問題可問我!首重1kg$15 續重$5 當然買貨是越輕越好啦!買同一款式幾件會好d因為每一樣貨品除左重量仲會每樣收你$6rmb 但係同一款8件9件也好都是收$6運費我自己都係每樣買3-6件左右! 以2.5kg廁所沙計$15 買10包 $150+$6運費+重量費(不計$15首重)是$125=$281rmb!港紙=$281*1.2=337.3計落每包2.5kg$33.7港紙左右如果你不懂匯率的話大概是100rmb= 100乘1.2的港元!我自己都係每樣買3-6件左右!送貨會送上門效率都唔錯兩天內收到希望幫到大家吧~因為多人問所以我把圖上傳!希望版大不會封我帳號吧...手下留情我買了差不多$550rmb了~第一次買了$350左右沒送東西!第二次買了$200左右他就送了散裝面包蟲500g,磨牙石你地記得問佢拿!但係結果都係無送到!!!暫時未知原因!注意!!未發貨前是可退款的但是運費應該不獲發還!!!
>>不要買 T1JGBUXi4HXXb_H8w__112955_jpg_310x310.jpg T1hahTXohiXXa_A0w9_072758_jpg_310x310.jpg
iloveviei32 2011-3-20 08:14:55 PM

另外我極力推薦這款產品佢既好處係可以掛水樽跑輪連倉鼠籠都唔使買!!!有左佢你以後就只要用柜桶養鼠鼠就得啦唔使下下買籠甘貴啦!但係到依家都仲缺貨/.\希望幫到大家啦 T14IhTXfRbXXccGpQZ_031232_jpg_160x160.jpg

另外這款水果糧相當不錯裹面有很多水果
尤其是蘋果很大粒,香蕉菠蘿木瓜等等平時我地少餵既食物都包12.50rmb 550g

Nicole 2011-3-21 01:44:46 PM
請問怎麼購買?
感謝
ping.tat 2011-3-22 12:35:21 PM
你去淘寶開個戶口之後就可以購買
付款方法:內地戶口或充值或香港信用卡(信用卡要俾3%收續費)
用購物中心車選購你心水貨品,之後結帳,要賣家計運費改金額之後付款等收貨
ping.tat 2011-3-22 12:38:35 PM
樓主:請問你是送去公司定住宅,
如果送去住宅要不要加錢?
因為我之前用開順風送去住宅要加多$20
iloveviei32 2011-3-22 07:22:49 PM

直接送住宅運費包埋!速遞2天內應該收到掛
iloveviei32 2011-3-24 03:10:55 PM
樓主:請問你是送去公司定住宅,
如果送去住宅要不要加錢?
因為我之前用開順風送去住宅要加多$20
ping.tat 發表於 2011-3-22 12:38 PM

你去香港的拍賣網雅x搜尋 支付寶看看 有好多方法入人民幣去支付寶 唔使手續費
寵愛妳 2015-3-11 12:13:50 PM
你信大陸 有事抵你

快速發帖