我見鼠鼠係生殖器到生左舊紅色肉,網上面有d人話係生cancer,係唔係真架?
將軍澳間黎昌生獸醫診所(將軍澳中心唐德街9號地下B01a鋪面向唐賢街)好唔好架?
診金幾錢到?
thx!

hamstertroy 2011-3-23 05:35:08 AM

係咩黎依度冇人答到你, 個個都係''估計''/''應該''/''可能''...
就算醫生都要抽驗先可以confirm, 所以你都係盡快睇醫生啦唔好浪費黃金救援時間

獸醫方面, 唔係個個都專長醫小動物...
我首選一定係大圍Tiger, 經驗比較老, booking太full就會揀屯門Gerry, 2個都nice
不過當然態度依D野係好夾人, 最緊要都係豐富o既經驗幫到寶貝就得啦!!

至於價錢就好睇係咩黎, 要唔要做手術, 個手術風險高唔高, 邊個醫生做等等
冇得做手術又要睇有D咩其他野幫到佢, 真係唔平, 但養得佢就有責任好好照顧佢!!

大圍Tiger (初診金 - HK$290)
http://www.taiwaiexotic.com/cn_contact

屯門Gerry (初診金 - HK$2XX)
http://www.victoriavet.com.hk/chi/contact.html

乂穎乂 2011-3-23 06:02:39 PM
已預約thx;)
hamstertroy 2011-3-23 07:30:58 PM

睇完醫生update下... 祝福你鼠寶身體健康!!

係呢, 咁你book左邊個醫生同幾時去睇呀?

快速發帖