媽咪~help~我要出去呀 SAM_3292.JPG SAM_3282.JPG 好似係到尋思中.. SAM_3274.JPG SAM_3287.JPG SAM_3242.JPG SAM_3241.JPG 好愛係廁所食野==唔中意既野食都放晒入去 SAM_3235.JPG SAM_3288.JPG 磨牙石不是用來磨牙的,是用來...企的 SAM_3247.JPG SAM_3253.JPG SAM_3258.JPG SAM_3259.JPG 係房到偷食呀 SAM_3266.JPG 比媽咪發現左我偷食喇~~嗚嗚 SAM_3269.JPG
apple1686bb 2011-4-1 06:54:45 PM
回復 yoruko 的帖子

係呀~我買左2舊石比佢,一舊有香蕉味果隻..一舊係大舊d...但係只係咬過一次...佢換完新籠之後冇咬過籠喇...我好多時突登係佢訓覺整醒佢-.-佢都唔發惡...佢食緊野我又抱起佢...佢最多係拎埋d野食匿埋一二邊食
apple1686bb 2011-4-1 06:56:09 PM
回復 草莓 的帖子

你地有冇買個波比佢出黎"look"下"look"下咁係地下玩呀?因為佢每日都要扭我比佢玩係個籠既門口係咁用手拍下拍下...想話我知道佢想出黎...初頭都唔知架,後來睇得多其他人既帖先知原來想出黎玩= =
yoruko 2011-4-1 07:01:24 PM
回復 apple1686bb 的帖子

我都試過買香蕉味俾佢...點知..佢係舊野到小便- -""搞到由香蕉味變左..尿味...
apple1686bb 2011-4-1 07:26:32 PM

哈哈好可愛呀你果隻^^我又post左新相相喇,你可以去睇下呀...但蕉味果舊石唔係有鐵絲可以掛住架咩?我掛住比佢咬,佢有時無聊都會咬下咬下..

yoruko 2011-4-1 08:41:41 PM

=口=...我買果舊無呀....放左係火槺到~.~
無幾耐就臭了~~~
草莓 2011-4-1 09:08:24 PM
又有新相喇..真系好得意好可爱系甘我都買返個波比佢"look"下"look"下
apple1686bb 2011-4-2 08:04:57 PM
回復 草莓 的帖子

因為成日都係個籠入而一定會悶架^_^佢有左個波比佢~look成粒中都唔肯返入個籠到呀^^哈哈
apple1686bb 2011-4-2 08:05:38 PM

我係i love rabbit果到買架,8蚊雞..仲有蘋果味添呀

yoruko 2011-4-2 08:19:12 PM

下=0=...我果舊都係啵...係果到買
apple1686bb 2011-4-2 11:00:14 PM

但後面應該有條鐵絲可以比你掛住係個籠到^^唔知點解我聞落唔係好覺有蕉味,唔知係唔係要佢地咬先feel到有蕉味呢..keke
yoruko 2011-4-2 11:18:19 PM

都好過有尿味
apple1686bb 2011-4-2 11:38:39 PM

咁又係咁又係不過我果隻囡囡都未有尿味比我聞過,屎味我就聞得多...仲要係佢自己間房到
yoruko 2011-4-2 11:49:01 PM

講起屎屎,就好笑了。我果隻衰仔,會將佢屋入面d屎搬返出黎d木槺到- -
仲有...之前到而家因為天氣時凍時熱怕佢會凍,俾左d棉花佢...我一般會兩日同佢換一次棉花有之我唔記得左幫佢換過左3日...佢將果d痴滿曬屎屎ge棉花果部分推曬出屋外=口=|||
apple1686bb 2011-4-3 07:11:42 PM

好攪笑呀你囝囝...好鬼死精靈架者覺得佢地~我試過將d野食放係佢房門口誰不知佢次次都係將舊野食搬去沖涼房...怕整dirty自己間房...真係好醒目架倉鼠-.-
yoruko 2011-4-3 07:30:27 PM

不詔有一樣野係真ge...佢地好為食=-=

快速發帖