未做女拳時在抖涼! SAM_3680.JPG 唱緊主題曲時... SAM_3704.JPG 睇到個樣幾入神 SAM_3705.JPG 受不住我既打擾上左房睇 SAM_3682.JPG 一見到打交,就開始整個咁既姿勢 SAM_3700.JPG 賣廣告係到偷食 SAM_3696.JPG 仲食緊野架! SAM_3697.JPG 食緊又要裝下做未! SAM_3691.JPG 做喇~又繼續睇!@@ SAM_3689.JPG 我叫左幾次終於比我影返張! SAM_3688.JPG 繼續睇佢既電視! SAM_3684.JPG 一搬走個籠,幾緊張,走埋出黎~ SAM_3701.JPG 頂我唔順,走返去下面抖抖先~haha SAM_3706.JPG
草莓 2011-4-26 03:50:37 PM
回復 apple1686bb 的帖子

55   D倉鼠好叻!

apple1686bb 2011-4-26 11:29:14 PM
回復 草莓 的帖子

我果隻死野今日又搬晒D棉花入廁所訓喇t_t真係比佢激死..原先2日換1次,而家攪到咁dirty日日都要換喇...仲要大熱天時都要攬實d棉花@@

草莓 2011-4-27 04:43:08 PM

不如比张纸巾睇下·甘热我收起D棉花了!你唔比佢咪無得攬罗!

BiBi 2011-4-27 08:56:32 PM
哈姆太郎我都有睇 !!!!   
apple1686bb 2011-4-28 09:28:14 PM
回復 BiBi 的帖子

我成日幻想...如果佢地好似哈姆太郎咁就好好玩喇-0-起碼識得講野表達先~~haha

apple1686bb 2011-4-28 09:29:58 PM
回復 草莓 的帖子

{:3_83:}佢唔中意紙巾架,我比過好多次,佢推左張紙巾出房不特止仲要用棉花窒鬼住佢個房門唔比人見到佢-0-
apple1686bb 2011-4-28 09:30:54 PM
回復 草莓 的帖子

終於我換左個廁所比佢當睡房佢超like
BiBi 2011-4-29 10:26:37 AM

agree !!!
草莓 2011-4-29 02:05:14 PM

55  佢中意就得

apple1686bb 2011-4-29 06:05:11 PM
回復 草莓 的帖子

佢超醒呀@@今日見佢自己鋪好d棉花係個廁所門口...舒服咁行上去-0-

apple1686bb 2011-4-29 06:07:34 PM
回復 BiBi 的帖子

快速發帖