大家喜歡咩兔兔品種?
多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 89 人參與投票 查看投票參與人
4.05% (6)
21.62% (32)
26.35% (39)
14.86% (22)
20.95% (31)
2.70% (4)
2.03% (3)
3.38% (5)
4.05% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
kkklon 2011-8-19 01:20:06 AM
全部兔兔都好鐘意呀~但係我家豬豬係賓尼兔~
hamstertroy 2011-8-26 07:25:28 AM
係兔兔都愛~ 不過特別鍾情於Mini Rex~
firen_freeze 2011-9-15 04:25:03 PM
昨天才到百度的兔子吧看到也有這種投票。
內地人把一半的票投給家兔

kwan104kwan 2011-12-31 07:23:17 PM
我想揀多幾個選擇呢!

侏儒兔   貓貓兔   獅子兔   迷你兔   安哥拉兔   混種兔   

全部都好可愛呢!

maya_will 2012-1-8 10:51:27 PM
因為我仔仔女女係mini rex
所以最愛
Hitan 2012-1-10 02:40:59 AM
呢條問題基本上有內在問題...
因為 choice 2-9 其實全部都屬於家兔...
& then 有部分的荷蘭兔其實就是平時啲人話既賓尼兔, e.g. holland lop
至於侏儒兔, 除左香港市場將超短耳那款兔稱之為侏儒兔, 實質所有貓貓兔, 獅子兔, 迷你兔, 混種兔都係侏儒兔...
& then 最後, 基本上市場, 或者養開兔既人屋企 D 兔, +隻有八隻都係混種兔...
所以, 呢條問題, 真係唔知點答...
不如 rewrite 條問題吧~
笨蛋仔 2012-1-21 11:52:48 PM
唔理佢係咩品種,我只係鍾意耳仔垂落黎果種垂耳兔
普京 2012-1-29 08:10:39 AM
我家寶寶一隻mini 一隻meimei^^
Dylan 2012-3-28 04:35:28 PM
Rex  侏儒兔   貓貓兔   獅子兔  安哥拉兔  統統都愛
threefour 2012-4-6 05:35:59 PM 來自手機
我好蠢,未來這兒了解時,以為只有家兔與賓尼兔
月野兔 2012-6-2 12:38:15 AM
基本上全部兔兔也很愛!!!! 未養之前,覺得佢地天真無邪,樣子傻傻; 現在成了養兔新手了,發現原來他們很聰明,很好記性,而且個子小小,其實滿腦子計仔多多
最愛就是賓尼兔和獅子兔了
cluerabbit 2012-6-16 11:39:08 PM
侏儒兔~ 因為我ga兔兔係侏儒兔~

andyng621 2012-7-1 09:46:27 PM
貓貓兔   獅子兔
wyman 2012-7-12 12:18:29 PM
貓貓兔垂耳兔

快速發帖