最近搬左新屋..地方大左...所以想幫屋企兩個衰豬買個圍欄...等佢地可以有多d地方走動...但又吾知邊到買好...
吾知大家有冇d好提意?邊到買又平又底?
肥墨魚 2011-10-2 02:44:15 PM
衰仔(00) 2011-10-2 02:53:16 PM
a_a因為成日都冇咩時間放佢地出黎...所以依+有大D位....都想俾多D自由佢地
sanny0066 2011-10-2 03:01:46 PM
寵物用品買賣區有位師兄賣緊圍欄$200 唔錯唔錯你去睇睇
衰仔(00) 2011-10-2 03:18:37 PM
sanny0066 發表於 2011-10-2 03:01 PM
寵物用品買賣區有位師兄賣緊圍欄$200 唔錯唔錯你去睇睇

@@
Kayi 2011-10-2 05:55:00 PM
我自己係8號兔買. 我睇過q兔郎個d,唔夠高. 8號兔個隻好似係最高既圍欄黎咖啦.. 但係我屋企個兩隻兔兔都跳得過.
Wandywan 2011-10-2 09:44:00 PM
我啱啱係q兔廊買咗有門既欄$175。
sanny0066 2011-10-3 12:00:25 AM 來自手機
Wandy 可唔可以post coffie用圍欄既相?因為我都打算買圍欄^^所以想睇下Q兔廊個款岩嘔岩洗@@
衰仔(00) 2011-10-3 08:52:51 AM
尋日已經係Q兔買左套..一套8塊都係$300有找....個人覺得OK..都係有門既
Wandywan 2011-10-3 12:02:42 PM

Sanny, 呢款係6片裝,呢兩幅相係有兩片圍欄疊咗,你睇你啱唔啱啦!我覺得ok la!

圍欄 (1).jpg (535.07 KB, 下載次數: 74)

圍欄 (1).jpg

圍欄 (2).jpg (574.97 KB, 下載次數: 82)

圍欄 (2).jpg

sanny0066 2011-10-3 12:27:21 PM 來自手機
OK WOR又夠高 衰仔(00)你買了8片?
衰仔(00) 2011-10-3 01:26:42 PM
yes!!!!!!!!!!!
sanny0066 2011-10-3 02:12:48 PM 來自手機
8片好似好哂地方@@
衰仔(00) 2011-10-3 02:29:49 PM
佢可以將吾用個d摺埋架...
個sales話...200幾蚊買到8塊,,,就算買多左摺埋都底''
因為出面個d都真係幾貴
sanny0066 2011-10-3 05:34:07 PM
我星期3都出Q兔廊買了

快速發帖