Q兔廊有D逐磅逐磅賣既T草...請問有冇兔友係食緊?
因為我上次去Q兔買圍欄時..見到短短時間都有2個人買...唔知好Q唔好食?
$33磅又好似唔Q抵wo...究竟有冇兔友既兔兔係食Q緊呢?
唔好意思因為Q兔廊..所以用多左Q
明日媽 2011-10-7 12:22:57 PM
我無試過呀!我兩個BB由開始食K.T.,之後轉OXBOW,到而家轉咗MOMI啦!
sanny0066 2011-10-7 03:02:31 PM
點解由Oxbow轉Momi既?轉左1cut定2cut?
明日媽 2011-10-7 03:09:55 PM
sanny0066 發表於 2011-10-7 03:02 PM
點解由Oxbow轉Momi既?轉左1cut定2cut?

oxbow啲草愈來愈差,所以轉momi 1st cut
sanny0066 2011-10-7 03:17:26 PM
我下個月都開始 2 溝 Momi 1cut+2cut
明日媽 2011-10-7 03:22:32 PM
sanny0066 發表於 2011-10-7 03:17 PM
我下個月都開始 2 溝 Momi 1cut+2cut

轉食momi之後,佢地啲便便大粒咗
sanny0066 2011-10-7 03:27:29 PM
我現在Be Be既大便都係超大粒..又金黃
明日媽 2011-10-7 03:33:48 PM
sanny0066 發表於 2011-10-7 03:27 PM
我現在Be Be既大便都係超大粒..又金黃

愈大粒愈健康
sanny0066 2011-10-7 03:45:47 PM
haha好想放BeBe屎屎既相上黎...但好似好鬼不雅
明日媽 2011-10-7 04:04:43 PM
sanny0066 發表於 2011-10-7 03:45 PM
haha好想放BeBe屎屎既相上黎...但好似好鬼不雅

都唔一定嘅,我覺得佢地啲便便都幾得意吖
sanny0066 2011-10-7 04:07:41 PM
哈哈 各花入各眼
syt174698 2011-10-7 07:22:21 PM
W草話自己果D係新鮮草,但賣相同草香味好似吾及有牌子果D囉

明日媽  嘩!你兩個寶貝好似熱鬥小馬呀@@  2011-10-7 10:31:24 PM
syt174698 2011-10-7 07:24:06 PM
之前我買過比兔兔食,諗住係新鮮草,點知食左一半就無掂過
sanny0066 2011-10-7 10:15:36 PM 來自手機
明白 咁我唔試Q草Lu@@
y22f 2011-10-12 01:47:27 PM
我都買阻,本身食開oxbow,見佢又食少阻,q兔個姐姐比阻佢草的返去試,開頭我兔兔都食q兔唔食owbox架,到我真係買阻,佢又一樣唔係食好多,所以又買返oxbow佢食,而家我有包q兔草係度,如果你想試我可以比阻你

快速發帖