我今日打電話 諗住帶兔兔去睇 body check

點知BR.BETTY同DR.YAN都冇做啦-_-'

我睇問仲有邊個醫生係比較尊業D?~_~
syt174698 2011-10-8 11:15:20 PM
佢好似返咗澳洲,唔返嚟la
Y_YMIKI 2011-10-8 11:49:31 PM
DR.BETTY同DR.YAN走左真係好可惜
syt174698 2011-10-9 12:00:03 AM
依家淨返DR. MA, 佢一定好FULL啦
siuqmuimui 2011-10-10 11:36:32 PM
Dr Ma對兔兔真係好認真嫁, 佢睇好多兔兔, 係佢診正室有好多兔兔相.
據了解, Dr Ma 係少數獸醫中再進修兔兔, 鼠類同其他小動物醫學的.
sanny0066 2011-10-10 11:51:46 PM 來自手機
siuqmuimui 發表於 2011-10-10 11:36 PM
Dr Ma對兔兔真係好認真嫁, 佢睇好多兔兔, 係佢診正室有好多兔兔相.
據了解, Dr Ma 係少數獸醫中再 ...

距診症室有同兔兔合照咩?點解我去過2次都見唔到既?><
sanny0066 2011-10-10 11:54:33 PM 來自手機
syt174698 發表於 2011-10-9 12:00 AM
依家淨返DR. MA, 佢一定好FULL啦

星期六日就full梗嫁啦 我問過如果想星期六日幫兔兔絕育最早要3星期前預約@-@
syt174698 2011-10-11 12:01:59 AM
嘩,咁都係平日去好D
siuqmuimui 2011-10-11 12:03:02 AM
Dr Ma有同過我d兔兔合照.不過要自己帶相機
我隻仔唔知點解好鍾情於 Dr Ma真係無佢辦法
sanny0066 2011-10-11 12:05:00 AM 來自手機
syt174698 發表於 2011-10-11 12:01 AM
嘩,咁都係平日去好D

但係平日去好多兔兔父母都難請假><所以湧哂去星期六日@0@
sanny0066 2011-10-11 12:06:19 AM 來自手機
siuqmuimui 發表於 2011-10-11 12:03 AM
Dr Ma有同過我d兔兔合照.不過要自己帶相機
我隻仔唔知點解好鍾情於 Dr Ma真係無 ...

反而我2隻囡囡一隻鍾情男護士 一隻鍾情女護士 直頭擒落個護士身上要抱抱~_~
syt174698 2011-10-11 12:16:12 AM
咁攪笑
sanny0066 2011-10-11 01:52:39 AM
syt174698 發表於 2011-10-11 12:16 AM
咁攪笑

初初以為佢地去到診所會好驚..點知2隻都發晒顛咁開心到爆好似high左野咁

快速發帖