我想問呢;一隻正常GE垂耳兔
正常要幾耐先會耳仔垂返落黎嫁
ahwing 2011-10-9 10:17:20 PM
I Love兔
買左兩個月
sanny0066 2011-10-9 10:20:08 PM
買左2個月 但你帶了兔兔去BODY CHECK未呀
ahwing 2011-10-9 10:22:32 PM
未~
sanny0066 2011-10-9 10:30:40 PM
最緊要快因為好多病其實病面好難睇得出我2隻兔都有蝨..但我都唔知..係去Body Check 先發現
syt174698 2011-10-9 10:57:30 PM
PET SHOP買番嚟, 求過安心都係去BODY CHECK, 我相信大家都預左洗呢筆錢
ahwing 2011-10-9 11:30:59 PM
KK
熊折 2011-10-10 02:20:06 AM
@@"我家兔兔係一隻垂一隻樹架"
佢依家1歲多d啦.但有一隻都係未垂"
其實順其自然啦~
咁樣都幾得意~
nan0kay 2011-10-10 04:48:59 AM 來自手機
我隻肥仔買返黎果陣2個幾月都仲係兩隻耳仔豎起曬,不過之後好快就開始一邊垂低左...無幾耐兩隻都跌曬落黎~_~
而家仲成日豎一邊架(佢好奇某啲野既時候)
垂耳兔既耳仔比較長同大的
sanny0066 2011-10-10 07:51:03 AM
其實垂耳兔係咪即係賓尼兔
syt174698 2011-10-10 08:11:13 AM
無錯,垂耳兔即係賓尼兔
sanny0066 2011-10-10 08:17:06 AM
其實有D賓尼兔既耳仔係比較大..好似我個2隻兔兔...都係1隻耳仔比較大貼晒地好得可愛

快速發帖