吾知點解屋企隻衰妹最近成日亂vv..攪到手手腳腳同個PATPAT 都係vv''
白雪雪既毛毛依+都黃哂/口\''又抹吾干淨...有咩方法可以幫佢抹走d vv..
同埋點解佢明明識去廁所..一直都冇亂去vv既...但依+會甘樣????
有冇人可以幫下我
syt174698 2011-10-11 12:17:41 AM
所以我放咗張草墊係籠入面, 另外有塊涼板,不過依家天氣涼左,抽走左
sanny0066 2011-10-11 01:51:38 AM
syt174698 發表於 2011-10-11 12:17 AM
所以我放咗張草墊係籠入面, 另外有塊涼板,不過依家天氣涼左,抽走左

涼板我冇抽走...仲係籠..可以用來防止佢係個個位置柯尿
sanny0066 2011-10-11 02:01:35 AM
syt174698 發表於 2011-10-11 12:17 AM

草墊有冇保曖作用嫁?我想打算開始買D保曖產品冬天來到又要為保曖動腦筋了
hh0 2011-10-11 09:05:10 AM
syt174698 發表於 2011-10-10 11:53 PM
我吾知係咪叫豬仔板

呢隻唔係豬仔板, 係格仔板, 一定唔可以用,
腳踏上去其實會好痛, 自己踩上去就知
豬仔板d膠面係闊d, 企上去無咁割腳
建議換左塊底先用
sanny0066 2011-10-11 09:15:40 AM
[img][/img]

請問呢款籠既膠盤係咪就係豬仔板
hh0 2011-10-11 09:49:51 AM
sanny0066 發表於 2011-10-11 09:15 AM
[/img]

請問呢款籠既膠盤係咪就係豬仔板

呢款底板似豬仔板d 窿窿, 較為舒服, 所以我都係揀佢
sanny0066 2011-10-11 09:52:13 AM
hh0 發表於 2011-10-11 09:49 AM
呢款底板似豬仔板d 窿窿, 較為舒服, 所以我都係揀佢

雖然價錢貴少少...但清潔比M字頭籠拉盤較方便(個人覺得)
肥墨魚 2011-10-11 10:00:16 AM 來自手機
sanny0066 2011-10-11 10:05:27 AM
肥墨魚 發表於 2011-10-11 10:00 AM
其實唔用豚仔板佢仲happy呵

唔用唔得..2個死囡包仲係未識去廁所
肥墨魚 2011-10-11 10:20:56 AM 來自手機
sanny0066 2011-10-11 10:23:09 AM
肥墨魚 發表於 2011-10-11 10:20 AM
咁你兩個女中意乾淨嗎?
例如你抱完之後佢會立即洗面舔毛嗎?,
或粒粒同尿係咪一堆? ...

抱完之後唔會立即lum毛...屎屎係一大堆係廁所...因為我將草架放係廁所附近...佢地通常企係廁所上面食T草...所以會有一大堆便便係廁所上尿尿就有時係其他角落
syt174698 2011-10-11 12:35:04 PM
好彩我兩個仔識去厠所,仲好乾淨添
肥墨魚 2011-10-11 12:41:09 PM 來自手機
syt174698 2011-10-11 12:47:22 PM
有學校收佢哋,我都想比佢哋讀書
肥墨魚 2011-10-11 01:50:54 PM 來自手機

快速發帖