今日無無聊聊係寫字樓無野做....望住D紙皮箱
就令我諗起兔兔好鍾意捐野...如果界幾個窿唔知BeBe同YondYond 會唔會鍾意玩
反正唔洗錢...諗不如做...那那臨的起個紙皮箱界返個無聊玩具

圍欄內已經俾我塞到勁多野了
衰仔(00) 2011-10-25 11:56:30 PM
吾錯喔
sanny0066 2011-10-26 12:04:06 AM
衰仔(00) 發表於 2011-10-25 11:56 PM
吾錯喔

嘻嘻只需5分鐘就完成嫁啦
syt174698 2011-10-26 12:15:09 AM
佢哋有無玩呀??我兩個仔都唔玩,成日扮雞,唉.....點樣先可以令佢哋提起勁呢???
sanny0066 2011-10-26 12:18:19 AM
syt174698 發表於 2011-10-26 12:15 AM
佢哋有無玩呀??我兩個仔都唔玩,成日扮雞,唉.....點樣先可以令佢哋提起勁呢??? ...

Be同Yond都有玩紙皮呀...相反隧道只有Be玩
syt174698 2011-10-26 12:22:21 AM
你屋企真係大,可以放隧道比佢哋
sanny0066 2011-10-26 12:26:17 AM
syt174698 發表於 2011-10-26 12:22 AM
你屋企真係大,可以放隧道比佢哋

只係個廳可以放圍欄...伸延出廳咪可以有大D空間
syt174698 2011-10-26 12:31:38 AM
我都係放係廰,有圍欄圍住,起碼吾駛困住10幾個鐘,有時都幾慘
sanny0066 2011-10-26 12:34:52 AM
syt174698 發表於 2011-10-26 12:31 AM
我都係放係廰,有圍欄圍住,起碼吾駛困住10幾個鐘,有時都幾慘

因為我2隻衰囡唔可以同時放...又唔識返回籠內去廁所...所以我唔係好似你咁半放養....我都係放工後先開到圍欄....
衰仔(00) 2011-10-26 12:44:16 AM 來自手機
我都係吾係太敢俾野佢玩。怕佢咬完又食埋
sanny0066 2011-10-26 12:45:35 AM
衰仔(00) 發表於 2011-10-26 12:44 AM
我都係吾係太敢俾野佢玩。怕佢咬完又食埋

我界開紙箱個個界口...我用封箱膠紙包好...所以冇多餘既紙皮突出黎俾佢咬...除非佢係成個紙皮外殼咬啦
肥墨魚 2011-10-26 09:45:52 AM
sanny0066 2011-10-26 11:53:20 AM
肥墨魚 發表於 2011-10-26 09:45 AM
請清除所有封箱膠

清除封箱膠紙
syt174698 2011-10-26 12:51:30 PM
琴日,個仔先比我鬧完,咬爛晒ABC膠墊,今日吾知會唔會咬爛,係咁又慘喇,我會怕佢哋生腳瘡
sanny0066 2011-10-26 02:48:20 PM
syt174698 發表於 2011-10-26 12:51 PM
琴日,個仔先比我鬧完,咬爛晒ABC膠墊,今日吾知會唔會咬爛,係咁又慘喇,我會怕佢哋生腳瘡 ...

咁白厭...其實有冇話隻兔兔幾大先開始咬野呢個習慣

快速發帖