近呢幾個月發覺我家衰仔胸口既毛比身上其他既毛重要長....就好似頸巾甘..但問題就黎喇..
買佢個時同去其他鋪頭睇既時候d人都話佢係男仔....而且我見到佢好似有粒好細既蛋蛋''
究竟點解會甘既..?
sanny0066 2011-10-26 05:13:09 PM
衰仔(00) 發表於 2011-10-26 05:08 PM

成個波咁..唔得意咩...同埋我諗冬天呢條"頸巾"可以有保暖作用
syt174698 2011-10-26 05:28:06 PM
花芝媽 發表於 2011-10-26 04:58 PM
我芝麻都好大條圍巾>口<

真係幾似蝙蝠俠喎
syt174698 2011-10-26 05:28:55 PM
衰仔(00) 發表於 2011-10-26 05:04 PM
芝麻同花生係囝定囡?昕係話囝都有?

佢品種係咁,仔同女都會有
syt174698 2011-10-26 05:31:33 PM
我個仔同你情況一樣,食草會痴住D草,攪到成日要梳毛,剪完毛唔夠一個禮拜又長番,有時都幾煩
sanny0066 2011-10-26 05:32:59 PM
syt174698 發表於 2011-10-26 05:31 PM
我個仔同你情況一樣,食草會痴住D草,攪到成日要梳毛,剪完毛唔夠一個禮拜又長番,有時都幾煩 ...

syt你係自己用電剪幫佢地剪嗎???我現在打算帶Be出去修下毛...唔知帶去邊道剪好
syt174698 2011-10-26 05:49:21 PM
我都有諗過自己剪,不過佢D毛實在太長,剪完要吸塵,都係比人剪好D,話晒兔兔會揀人嚟蝦既
sanny0066 2011-10-26 05:55:46 PM
syt174698 發表於 2011-10-26 05:49 PM
我都有諗過自己剪,不過佢D毛實在太長,剪完要吸塵,都係比人剪好D,話晒兔兔會揀人嚟蝦既 ...

咁你拎去邊道剪...價錢方面係幾多????
Wandywan 2011-10-26 06:14:08 PM
衰仔(00) 發表於 2011-10-26 05:02 PM
Coffee係囝囝定囡囡?

Coffee係仔仔!!
Wandywan 2011-10-26 06:21:52 PM
sanny0066 發表於 2011-10-26 05:00 PM
我覺得我隻Be正面同你隻Coffee真係好似....面上左右都係有2"汁"好靚既毛 ...

係呀!尢其兩隻耳仔都有小小灰色毛,全身毛色都好似呀!
花芝媽 2011-10-26 06:26:15 PM
幫芝麻剪圍巾D毛.. 真係頭都大埋...  佢真係超多毛.. 剪完一排又長返   
syt174698 2011-10-26 06:29:01 PM
我攞出去8號仔剪囉,反正咁多毛,係屋企剪D毛會周圍飛,呢D錢唔慳得
jinjin 2011-10-26 06:49:37 PM
你要留意下佢會否咬自己心口D毛毛,如果有咁既行為,即係佢係囡囡,同埋佢正在假懷孕,如果真係有頸巾,果個位D皮會鬆D架。
如果無咁既行為,咁可能係因為近日開始涼,佢會出返多D毛毛過冬嗟。
獅子兔心口D毛毛係特別旺盛架,我monmon張相都睇到少少。
花芝媽 2011-10-26 07:06:47 PM
琴日我去金魚街...  唔知邊間啦.. 中間有d倉鼠  下面放左d小天...  左邊好多箱..     一群兔一群龍貓..
跟住最低d箱到...  入面有d兔仔..  (一個箱1隻) ...  
跟住我見到有隻兔仔..擔到成口都係草..  
唔知係米人地記養係到既兔仔黎
sanny0066 2011-10-26 11:16:41 PM
Wandywan 發表於 2011-10-26 06:21 PM
係呀!尢其兩隻耳仔都有小小灰色毛,全身毛色都好似呀!

同埋而家BeBe 個PATPAT開始變色...變左黑黑地
sanny0066 2011-10-26 11:17:08 PM
syt174698 發表於 2011-10-26 06:29 PM
我攞出去8號仔剪囉,反正咁多毛,係屋企剪D毛會周圍飛,呢D錢唔慳得

8號兔咩價錢

快速發帖