都唔知靜妍係發脾氣定悶得濟冇野做先咁玩~~
但真係好鬼吵><
你家兔兔會唔會咁呢?!

unmildefleurs 2011-10-30 09:55:53 AM
哈哈 我睇個VIDEO時我隻兔兔俾啲聲嚇到成隻彈起左
hgod 2011-10-30 11:38:24 AM
佢一係覺得悶, 所以咁樣玩
一係問你攞嘢食, 我家妹妹朝朝定時整個草兜叫醒你加草
pillow.ma 2011-10-30 02:45:25 PM
PILLOW食完菜都會咁玩個兜架 囧
好似話比我地知佢食哂D菜咁

不過我果個係膠兜冇你果個咁嘈XDDDDDD
sanny0066 2011-10-30 04:37:48 PM
兔兔真係好叻..係叫你拎野食個時其他時間彩你都傻
cilibunny 2011-10-31 03:40:35 AM
我家zucca係不滿意當日伙食時就會咁做...
sanny0066 2011-10-31 07:38:07 AM
cilibunny 發表於 2011-10-31 03:40 AM
我家zucca係不滿意當日伙食時就會咁做...

哈哈你日日都俾唔同伙食兔兔嫁
cilibunny 2011-10-31 10:15:29 PM
sanny0066 發表於 2011-10-31 07:38 AM
哈哈你日日都俾唔同伙食兔兔嫁

係呀...
早晚餐都俾佢食唔同的菜~~
營養會好d丫麻~~
不過佢唔係隻隻菜都鐘意食...
所以咪會有唔滿意當日伙食0既情況出現囉...
sanny0066 2011-10-31 10:18:25 PM
cilibunny 發表於 2011-10-31 10:15 PM
係呀...
早晚餐都俾佢食唔同的菜~~
營養會好d丫麻~~

兔兔長大後..仲難過湊仔..現在我2隻都係兔BB比較易湊...遲D大過左就
靜妍媽 2011-11-2 01:11:24 PM
平時個糧兜佢都會咁玩,一放糧比佢就食,食到一半就出兔拳抓個兜,好似同個糧兜有仇咁...
食完就咬個兜,再望住我,好似同我講食哂要我加咁-v-(不過通常我都係拎走左個兜唔理佢HAHA)
靜妍媽 2011-11-2 01:13:42 PM
pillow.ma 發表於 2011-10-30 02:45 PM
PILLOW食完菜都會咁玩個兜架 囧
好似話比我地知佢食哂D菜咁

果個係放菜的兜,佢個糧兜係玻璃,好鬼驚佢整爛個兜,整爛個兜事小呀,佢因為咁介親就.....><
靜妍媽 2011-11-2 01:14:29 PM
unmildefleurs 發表於 2011-10-30 09:55 AM
哈哈 我睇個VIDEO時我隻兔兔俾啲聲嚇到成隻彈起左

我隻衰妹好鬼大膽><
sanny0066 2011-11-2 04:26:26 PM
靜妍媽 發表於 2011-11-2 01:11 PM
平時個糧兜佢都會咁玩,一放糧比佢就食,食到一半就出兔拳抓個兜,好似同個糧兜有仇咁...
食完就咬個兜,再望住 ...

通常我一放糧拎轉身放返好個包糧之後...再望一望兔兔..2隻衰囡已經食晒
sanny0066 2011-11-2 04:27:21 PM
靜妍媽 發表於 2011-11-2 01:13 PM
果個係放菜的兜,佢個糧兜係玻璃,好鬼驚佢整爛個兜,整爛個兜事小呀,佢因為咁介親就.....> ...

到時咪又係去搵Dr.Ma囉破財擋災
靜妍媽 2011-11-3 10:28:49 PM
睇e生好貴架~~所以安全功夫要做好d~~~
sanny0066 2011-11-3 10:33:24 PM
靜妍媽 發表於 2011-11-3 10:28 PM
睇e生好貴架~~所以安全功夫要做好d~~~

所以要儲定D兔兔基金啦...以免真係有D咩特發事件...到時又冇現金...就拿手唔成勢

快速發帖