明日媽 2011-10-31 10:49:17 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:40 AM
淨係識食..唔運動...Yond係聞到兔糧既味先會狂奔其他時間一係係籠道攤..不3出abc膠道攤..相反Be ...

Yond係聞到兔糧既味先會狂奔,咁你下次就攞任啲行行走走,睇下佢會唔會跟住你走黎走去
以前我都係咁樣同明明BB玩架!
嗰時佢兩個好FD,所以會一齊走一齊攤,
後來打交,分開咗之後,明明就變咗個大懶虫唔願郁啦!
明日媽 2011-10-31 10:50:52 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:47 AM
有時佢會好8掛咁望上張床..想跳想跳咁..但又冇跳到...可能一來佢膽細..二來隻腳真係發唔到力...但佢有時聞 ...

咁即係佢懶啦!
搵啲嘢引誘下佢囉!
sanny0066 2011-10-31 10:51:36 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:49 AM
Yond係聞到兔糧既味先會狂奔,咁你下次就攞任啲行行走走,睇下佢會唔會跟住你走黎走去
以前我都係咁樣同 ...

大懶虫....明日媽你2隻兔兔真係奇怪..應該大個左先唔打交嫁ma..你個2隻相反..初初夾..後來唔夾
sanny0066 2011-10-31 10:54:33 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:50 AM
咁即係佢懶啦!
搵啲嘢引誘下佢囉!

我咁靚仔訓係張床上面已經係最大引誘啦..佢咁都唔like
明日媽 2011-10-31 10:55:04 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:51 AM
大懶虫....明日媽你2隻兔兔真係奇怪..應該大個左先唔打交嫁ma..你個2隻相反..初初夾.. ...

咪係BB囉!大咗有地盤意識,得罪咗阿大囉!
唉~
我都以為佢地會一直FD落去,有食一齊食,有玩一齊玩,點知BB會咁~~~~
真係世事難料
sanny0066 2011-10-31 10:58:11 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:55 AM
咪係BB囉!大咗有地盤意識,得罪咗阿大囉!
唉~
我都以為佢地會一直FD落去,有食一齊食,有玩一 ...

好一句世事難料..可能過多排又FD返
明日媽 2011-10-31 10:59:16 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:54 AM
我咁靚仔訓係張床上面已經係最大引誘啦..佢咁都唔like

你咁都得呀!
咁你隻兔兔「痴」男定「痴」女架!
可能佢唔鍾意男仔呢
sanny0066 2011-10-31 11:00:59 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 10:59 AM
你咁都得呀!
咁你隻兔兔「痴」男定「痴」女架!
可能佢唔鍾意男仔呢 ...

其實2隻衰囡都冇話比較痴我定女友..不過BeBe比較鍾意我同佢按摩..可能我夠大力星期6晚我仲趁佢俾我按按下..一個唔覺意俾我BB抱左..佢個樣超冧
明日媽 2011-10-31 11:04:02 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 10:58 AM
好一句世事難料..可能過多排又FD返

我都想,不過佢地已經分居多年,而且明明性格記仇同惡死,所以都幾難啦!
除非佢都做埋絕育啦!
明日媽 2011-10-31 11:05:56 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 11:00 AM
其實2隻衰囡都冇話比較痴我定女友..不過BeBe比較鍾意我同佢按摩..可能我夠大力星期6晚我仲趁佢 ...

好少兔兔會鍾意BB抱架!
而我個明明真係好例,佢一BB抱就瞓著
sanny0066 2011-10-31 11:06:11 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 11:04 AM
我都想,不過佢地已經分居多年,而且明明性格記仇同惡死,所以都幾難啦!
除非佢都做埋絕育啦! ...

"的"明明去割埋佢啦咁惡死呀啦
我都打算那那臨KO左Be佢...等佢唔好咁鬼惡
sanny0066 2011-10-31 11:08:22 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 11:04 AM
除非佢都做埋絕育啦! ...

分居多年..都可以係返埋一齊嫁離離合合..世事難料
sanny0066 2011-10-31 11:09:00 AM
明日媽 發表於 2011-10-31 11:05 AM
好少兔兔會鍾意BB抱架!
而我個明明真係好例,佢一BB抱就瞓著

以前YondYond仲細時..都會俾我同女友BB抱..而家都開始反抗懂事了懂事了
明日媽 2011-10-31 11:09:05 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 11:06 AM
"的"明明去割埋佢啦咁惡死呀啦
我都打算那那臨KO左Be佢...等佢唔好咁鬼惡 ...

等BB好返哂,我就會有明明去見Dr. Ma,做個檢查,評估下佢可唔可以做手術
始終七歲高齡,真係好大風險
明日媽 2011-10-31 11:11:50 AM
sanny0066 發表於 2011-10-31 11:09 AM
以前YondYond仲細時..都會俾我同女友BB抱..而家都開始反抗懂事了懂事了 ...

明明1到而家都好愛BB抱,一抱就瞓,真係好鬼得意
而BB就唔鍾意抱,咩抱都唔要
不過呢幾日做完手術痛痛,所以任我抱

快速發帖