佢條友仔. 成日屋企一關晒燈佢就黎料.......
周不時片下地. 有時就誓下個屎兜......
我唔知係咪夜晚無野遮個籠佢有d驚....
我而家試下用一塊毛巾 遮下佢d邊邊位. 留一邊比佢通風. 上高就蓋半塊位....睇佢有無事....

poorguy22 2011-11-1 04:52:18 PM
好左喇比左毛巾.....我今日返工前見無晒動靜就開個毛巾睇下.....佢蹲響個屎兜側邊合埋眼訓左....我搞鬼醒佢....再倒d主糧響個籠地下....佢開始食....哈哈
sanny0066 2011-11-1 05:38:02 PM
poorguy22 發表於 2011-11-1 04:52 PM
好左喇比左毛巾.....我今日返工前見無晒動靜就開個毛巾睇下.....佢蹲響個屎兜側邊合埋眼訓左....我搞鬼醒佢 ...

我覺得兔兔好鬼鍾意痴住廁所訓 / 係廁所上面訓真係貪個道特別 "香"
unmildefleurs 2011-11-1 07:01:39 PM
sanny0066 發表於 2011-11-1 09:09 AM
佢次次係出面柯我都拍地下..但佢當我冇到
你明明威囉

呵呵 會唔會係你兩隻兔兔年紀開始大 開始發情 所以四處小便黎霸地盤?
我隻布冧宜家5個半月大~ 之前一開始養(嗰陣時三個月大)都唔會出黎小便
係近呢一個月先多 仲要有幾次都痾落我張床度 = =
sanny0066 2011-11-1 10:35:45 PM
unmildefleurs 發表於 2011-11-1 07:01 PM
呵呵 會唔會係你兩隻兔兔年紀開始大 開始發情 所以四處小便黎霸地盤?
我隻布冧宜家5個半月大~ 之前一開始 ...

我隻Be都試過柯落我女友張床道..勁大篤平時佢就算係地下點柯..都唔會走上床柯...個次真係俾佢激死好彩之後冇再出現呢個情況
cluerabbit 2011-11-4 01:56:00 AM
我家的兔兔早上活跃晚上呆呆的
sanny0066 2011-11-4 02:03:55 AM
cluerabbit 發表於 2011-11-4 01:56 AM
我家的兔兔早上活跃晚上呆呆的

咁神奇..調返轉既...通常兔兔係零晨時分先開始發顛嫁ma

快速發帖