靜妍由細到大都影左唔少相

今次一次過比哂各位兔爸兔媽睇

(靜妍每次食飽飽都食咁樣扒係地下做扒地兔)

靜妍: 媽媽同我戴左新頭飾呀~~

靜妍:媽媽傾緊電話呀~唔知係咪講緊我壞話呢~

靜妍洗耳仔~^^~

靜妍: 放我出去呀!!!
媽媽: 我都冇鎖門=3=

媽媽: 天氣凍喇~著番件3仔啦~~
靜妍: 點解頂帽帽d毛毛啡色ge?!

靜妍: 媽媽又反轉我喇~~~

靜妍清潔腳仔

靜妍: 你睇我唔到~你睇我唔到...

靜妍: 邊度黎架?
媽媽: 你出到黎咪知囉~~

靜妍: 迪迪仔同我邊個得意d呀?
媽媽:..................

媽媽: 咁訓會舒服d架咩?!

靜妍: 我要粒粒!!!我要粒粒!!!

靜妍: 菜菜好好味呀~~

媽媽: 你望咩望咁耐呢?!

媽媽: 你偷草食偷到咁明顯?!
靜妍: 我留番黎今晚食架~~~

媽媽: 咁都訓得著=o=
靜妍:zzzzzzzzz

媽媽: 我睇到你pat pat喎~
靜妍: 幻覺黎ge姐...

靜妍鬼祟樣

靜妍: 我細個果時幾可愛~~眼矇矇架~~

靜妍bb中槍大特寫

靜妍:我件33令唔令呢?!

靜妍: 我咬我咬我咬咬咬!!!

靜妍伸懶腰

靜妍:有令令裙仔著~~

靜妍媽 2011-11-4 03:48:17 PM
有時佢會痴牆先中槍,但佢可以就咁扒係度訓keke

靜妍媽 2011-11-4 03:51:34 PM
多謝coffee媽
靜妍媽 2011-11-4 03:58:03 PM
靜妍已前好瘦架,過輕添呀,而家就岩岩好喇~
肥墨魚 2011-11-4 04:04:31 PM 來自手機
pillow.ma 2011-11-4 04:10:15 PM
我都有張縛耳仔既相XD
唔知靜妍同PILLOW岩唔岩傾
男才女貌

btw靜妍媽呢排好活躍喎
sanny0066 2011-11-4 04:31:45 PM
靜妍媽你頭像張相係咪用photoshop 汁過黎....真係好白...白到發光咁
靜妍媽 2011-11-4 05:02:30 PM
靜妍由細到大都係咁白,我冇用漂白水呀haha
佢成日自己舔毛,我又一日同佢梳幾次毛,加上地板白色,所以好似特別白雪雪咁~
靜妍媽 2011-11-4 05:04:31 PM
Pillow一定同靜妍岩傾嘅,話哂同色三分親haha
sanny0066 2011-11-4 05:06:14 PM
一日梳幾次毛...難怪咁靚女
sanny0066 2011-11-4 05:07:54 PM
我屋企隻Be同Yond一日最多梳2次毛
靜妍媽 2011-11-4 05:12:13 PM
Icon張相係波丸爸wesky影,應該汁左,唔汁邊有咁令喎~但靜妍本身真係白雪雪~^^~
tungyvonnehk 2011-11-4 05:13:29 PM
一日梳幾次?? wah 咪好多時間?? 我梳阿主人一次都差唔多一個鐘
sanny0066 2011-11-4 05:13:36 PM
靜妍媽 發表於 2011-11-4 05:12 PM
Icon張相係波丸爸wesky影,應該汁左,唔汁邊有咁令喎~但靜妍本身真係白雪雪~^^~ ...

今次兔聚又出席唔到..唔係就可以試下叫波丸爸幫BeYond影張相
靜妍媽 2011-11-4 06:20:42 PM
tungyvonnehk 發表於 2011-11-4 05:13 PM
一日梳幾次?? wah 咪好多時間?? 我梳阿主人一次都差唔多一個鐘

@@一個中
我最多果次都係梳兩個字咋~~
佢又好乖坐係度,我又唔洗捉住佢,梳額頭,面面果d先~再梳大比~之後到patpat~
大比同patpat就會先逆毛梳,再順毛梳~
靜妍冇結~因為本身d毛唔係好厚果d~
靜妍媽 2011-11-4 06:21:16 PM
sanny0066 發表於 2011-11-4 05:13 PM
今次兔聚又出席唔到..唔係就可以試下叫波丸爸幫BeYond影張相 ...

我今次都去唔到喇~~

快速發帖