墨魚爸..咁樣散法岩唔岩

首先要Thx 兔友Tracy 即係奶茶個阿媽 老遠拎粉嶺拎張墊出黎紅磡

十萬個唔該

今日仲去左Q兔廊買左個新方形廁..膠底我用手FEEL過都幾舒服...

poorguy22 2011-11-7 02:32:47 AM

其實想知個廁所d 窿 佢痾屎跌唔跌到入去?

另外我想請教下. 倨籠果塊coca cola 塊野你點整....我都想佢走出黎隻腳無咁辛苦....因為我隻野都幾重下.....
sanny0066 2011-11-7 07:57:29 AM
塊COCACOLA紙皮..就咁用膠紙痴上去反而廁所D士就比較難跌落去
靜妍媽 2011-11-7 10:16:32 AM
奶茶媽真係好好人呀~山長水遠都拎塊墊比yond yond~~
希望yond yond快d好番啦!!!
肥墨魚 2011-11-7 10:21:38 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-7 10:31:32 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-7 10:21 AM
Q店有呢個籠賣,2x4尺 講入價好似$3xx
不過我問嘅時候佢只有單層
太太同 舖兔妹妹玩玩下 妹妹舔我太太

即係你呢個覆式係係Q兔買既
千千 2011-11-7 10:47:31 AM
d 草 好亂下~....
其實 兔仔都係唔好成日訓 wc”
始終有d 洞"
人訓左都唔太好la" 何況兔兔~

小小 意見~~
肥墨魚 2011-11-7 10:50:27 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-7 10:53:01 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-7 10:50 AM
沒錯 …

真係堅型...如果將來有機會有可能我2隻衰囡夾到...我都走去買返個
不過機會率係0.000000001%
肥墨魚 2011-11-7 11:06:20 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-7 11:15:19 AM
但要係冒住血光之災之下先夾到...好危險
肥墨魚 2011-11-7 11:38:31 AM 來自手機
Wandywan 2011-11-7 11:59:24 AM
墨魚爸你嗰個籠簡直超豪華!正!!
Wandywan 2011-11-7 12:01:45 PM

Coffee琴日剛搬咗新居!希望佢住得舒適啦!!

新居 (3).jpg (54.33 KB, 下載次數: 14)

新居 (3).jpg

新居 (2).jpg (59.06 KB, 下載次數: 15)

新居 (2).jpg

新居 (1).jpg (41.01 KB, 下載次數: 11)

新居 (1).jpg

Wandywan 2011-11-7 12:09:24 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-7 12:04 PM
早知 ...  我一買就一係買大E個啦.... COFFEE媽你都知305 有幾"大"GA 啦

我都係啱啱又305換過黎,呢個已係換咗第三個籠啦!由最細,跟住中size,到依家!廁所將換第三個!!
肥墨魚 2011-11-7 12:11:13 PM 來自手機

快速發帖