噚日趁未入冬就同靜妍出左去郊遊

天氣好似想落雨咁

好彩走GE時候都冇落到雨

去相!!!!!

明日媽 2011-11-9 09:50:03 AM
靜妍你咁白雪雪,姨姨真係好想摸下
靜妍幾時得閒黎俾姨姨摸摸
sanny0066 2011-11-9 10:04:29 AM
黎俾叔叔摸左先啦....BeBe話你好靚女呀...想溝你
靜妍媽 2011-11-9 10:08:34 AM
去醫生度,姑娘會講架喇~
靜妍媽 2011-11-9 10:10:32 AM
遲下我地人少少可以搞個聚會,帶兔兔出黎玩~^^~
明日媽 2011-11-9 10:24:23 AM
靜妍媽 發表於 2011-11-9 10:10 AM
遲下我地人少少可以搞個聚會,帶兔兔出黎玩~^^~

都好喎!就叫SUNNY搞啦!
sanny0066 2011-11-9 10:26:55 AM
明日媽 發表於 2011-11-9 10:24 AM
都好喎!就叫SUNNY搞啦!

我隻兔兔未絕育...出黎搞會搞出兔命
+上BeBe妹仲係相當兇痕...唔想發生流血事件
明日媽 2011-11-9 10:31:24 AM
sanny0066 發表於 2011-11-9 10:26 AM
我隻兔兔未絕育...出黎搞會搞出兔命
+上BeBe妹仲係相當兇痕...唔想發生流血事件 ...

佢惡極都唔夠明明惡啦
sanny0066 2011-11-9 10:37:02 AM
明日媽 發表於 2011-11-9 10:31 AM
佢惡極都唔夠明明惡啦

下次出黎隻秋隻簽埋生死狀呀下
明日媽 2011-11-9 10:38:15 AM
sanny0066 發表於 2011-11-9 10:37 AM
下次出黎隻秋隻簽埋生死狀呀下

好呀!
驚你呀
sanny0066 2011-11-9 10:40:44 AM
明日媽 發表於 2011-11-9 10:38 AM
好呀!
驚你呀

打贏有冇獎金嫁..幫補下bEbE生活費先
明日媽 2011-11-9 10:42:15 AM
sanny0066 發表於 2011-11-9 10:40 AM
打贏有冇獎金嫁..幫補下bEbE生活費先

獎金要搵人贊助喎~
sanny0066 2011-11-9 11:07:23 AM
一於搵靜妍媽贊助啦..大家有冇異議
肥墨魚 2011-11-9 11:17:15 AM 來自手機
肥墨魚 2011-11-9 11:19:38 AM 來自手機
tungyvonnehk 2011-11-9 11:24:46 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-9 11:19 AM
外圍明明1.2   Be998.7 round 1    KO

WAH~ 賠率咁大... 本來都想買阿be贏d私己, 不過明明淨係身型都有好大贏面.... 好難揀呀~~
btw, 墨魚麥皮爸, 你做外圍莊家?

快速發帖