我未試過網上面訂野丫
諗住訂D T草比肥仔食
兩間都差唔多但係我住小西灣
STATION R 要買滿400蚊先送貨= =
MINI ZOO 就230蚊可以送
我想問佢兩間係唔係都係差唔多
如果係我就同MINI ZOO 訂喇
因為我都只係諗住訂11LB 既T草MOMI 果D

聽日洛ORDER都可以星期4送黎~~~希望可以比D意見我喇~~~
sanny0066 2011-11-10 09:14:02 AM
joeman 發表於 2011-11-10 09:07 AM
你一日比幾多A草嫁~~~??
係佢身體既幾多倍丫?

我比一"扎" A草佢地嫁..身體幾多倍-.-?比好小得嫁啦wo
2隻都係荃灣8號兔買.....但Dr.ma話通常係petshop買都會有蝨...所以我唔覺得8號兔無良最小兔兔買返來後都正正常常..冇呼吸道問題先
joeman 2011-11-10 09:53:49 AM
你比咁小既我早晚一碗嫁wor= =
sanny0066 2011-11-10 09:58:09 AM
joeman 發表於 2011-11-10 09:53 AM
你比咁小既我早晚一碗嫁wor= =

冇wo...我從來只係俾一扎..冇俾一碗咁多wo
joeman 2011-11-10 10:06:18 AM
果時睇DR. JAMES (大圍)果個同埋DR. HUGH 都叫我50 /50 WOR= =
50 % T草 50% A草=0=
你比咁小= =
sanny0066 2011-11-10 10:10:46 AM
joeman 發表於 2011-11-10 10:06 AM
果時睇DR. JAMES (大圍)果個同埋DR. HUGH 都叫我50 /50 WOR= =
50 % T草 50% A草=0=
你比咁小= = ...

你呢個比例相當嚇人
當時你隻兔兔幾歲先
joeman 2011-11-10 10:18:40 AM
E家4個月大LOR大約
我E家都KEEP住係咁樣
我都聽過係比小小A草得
但係又聽過無限A草
不過到最尾都係聽醫生講50 / 50 好D

如果你果隻都重係BB未夠8個月= =
你好似小得制WOR
sanny0066 2011-11-10 10:22:29 AM
joeman 發表於 2011-11-10 10:18 AM
E家4個月大LOR大約
我E家都KEEP住係咁樣
我都聽過係比小小A草得

其實每隻兔兔都唔同....我既諗法係我寧願佢食多D T草就夠
sanny0066 2011-11-10 10:22:53 AM
咁你兔兔既大便係咩色
joeman 2011-11-10 10:25:32 AM
睇下食得多唔多葉LOR
多葉果時會黑D
如果一平時果D就係面頭黑黑入面金黃"頭"返出黎
都硬硬的
你兩個小朋友E家幾多歲丫??

不過我就係之前食T草多= =
比醫生鬧我攪到佢地過瘦= =
joeman 2011-11-10 10:35:31 AM
其實我都好留心聽醫生講
佢地都係有同一個方法黎睇你兔兔要唔要食多d a 草
就係佢地都係會摸下貝隻果條骨
如果摸洛去好骨的話就係過瘦
但係如果你摸洛去好多肉條骨好似唔係好摸到既話
你就要同佢做運動減肥了

哈哈所以真係好煩的
不過我e家就50 / 50 lor 肥仔好似又瘦了
同埋我都買個電子磅睇住佢體重!!
sanny0066 2011-11-10 10:36:08 AM
肯食T草係好事..我隻YondYond呢排食少左T草..真愁
joeman 2011-11-10 10:42:35 AM
哈我隻肥仔= =
A + T 都狂食=0= 佢唔會比個龍入面有草留低
sanny0066 2011-11-10 10:56:54 AM
joeman 發表於 2011-11-10 10:42 AM
哈我隻肥仔= =
A + T 都狂食=0= 佢唔會比個龍入面有草留低

咁你就50 50咁俾佢地就岩嫁啦
joeman 2011-11-10 11:00:34 AM
不過我放T草有時都放多D比佢= =
但係主人都係咁食!!!好可怕食曬我D錢
joeman 2011-11-10 11:08:32 AM
係丫應該ok嫁喇
你一日比幾多a草奶茶食嫁?

快速發帖