今日撐開Tojai個口睇下有冇少咁隻牙 (之前唔覺唔覺跌崩左,  而家有陰影 ) 既時候,  發覺佢門牙咬合位側左埋一邊,  右上左落

即係原本正面望,  d牙應該係咁既

---------
  │ │ │
  │ │ │
  │ │ │
   ---
  │ │ │
  │ │ │
  │ │ │
---------

Tojai而家係咁

---------
  │ │ │
  │ │ │
  │ │/│
  │/│ │
  │ │ │
  │ │ │
---------

唔知有冇兔兔遇過類似既情況?  需唔需要睇醫生?
Tojai唔多肯食草,  所以我怕佢未必可以靠食草等等磨返平d牙,  更怕咁落去d牙遲早對唔正

肥墨魚 2011-11-16 09:46:19 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-16 10:07:53 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-16 09:46 AM
dr.ma 除左兔兔,仲係貓狗勝手,
除非你係lobby賴地 幾日booking濕濕碎

我淨係知佢有睇狗狗..唔知佢連貓貓呢範都撈埋
sanny0066 2011-11-16 10:08:36 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-16 09:56 AM
唔緊要 我諗住請星期5, 星期1, ... 連放4日假.... 應該會book 星期5 ....

遲多少少先 我覺得奶茶有d 瘦. ...

哈哈通常人地自制4日假去旅行..我地兔奴自制4日假陪主人
sanny0066 2011-11-16 10:12:42 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-16 10:11 AM
如非必要我都唔會請AL = _____ = 留番唻大吉利是有咩事陪下主人

請假好閒既姐.....
sanny0066 2011-11-16 10:32:19 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-16 10:27 AM
唔閒唔閒~~~ 要慳住駛~~~ 必要時sick leave 都可以拎下~

我成日請星期一上午...可以係屋企訓多陣
sanny0066 2011-11-16 10:47:49 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-16 10:33 AM
哈哈哈哈 咁我又唔駛 番到公司再訓都仲得

我成日係廁所入面中眼訓
sanny0066 2011-11-16 11:14:23 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-16 10:56 AM
我坐係到訓 XD

10個讚
肥墨魚 2011-11-16 11:32:49 AM 來自手機
joeman 2011-11-16 12:48:45 PM
天后果間DR. HUGH 其實都OK
我都帶肥仔去睇過唔錯
如果急証同唔想去咁遠的話DR. HUGH 都係一個好選擇
lilalila 2011-11-16 09:11:03 PM
sanny0066 發表於 2011-11-16 10:07 AM
我淨係知佢有睇狗狗..唔知佢連貓貓呢範都撈埋

Dr Ma 睇好多小動物架, 果次係診所等既時後已經有5種唔同小動物等睇醫生. 好犀利
兔兔, 狗狗, 貓貓, 倉鼠, 天竺鼠, 龍貓, 龜.........
但以我所知 Dr Ma 好鍾意兔兔, 同鍾意做手術case

花芝媽  你講到佢好變態咁 .. HAHA 最中意做手術A_______A  2011-11-16 10:10:51 PM
lilalila 2011-11-16 09:20:13 PM
Alan7617 發表於 2011-11-16 06:21 AM
真係好難book,打親去最少都要話2-3日後

無辦法啦, 因為Dr Ma 多人識同埋唔介意解答, 有問必答, 所以較受歡迎.
好多兔爸兔媽都會預早book 同跨區睇醫生.
sanny0066 2011-11-17 12:55:04 AM
我上一次帶Be睇癬時...Dr.Ma幫Yond診完症後...我同女友抱住Be出Dr.Ma房大約5分鐘後...突然醒起有問題唔記得問...我抱住Be入去問Dr.ma 佢都解答得我好詳細好nice

快速發帖