假日的下午 BeBe當然襯上床休息下

擺個pose俾老豆影張相先

BeBe每日食飽飽既指定動作

猜猜我是誰你睇我唔到 你睇我唔到

可愛的YondYond

YondYond都有奇怪的一面..奇怪的睡姿被偷拍了

花芝媽 2011-11-20 05:45:11 PM
短短地都幾可愛呀
sanny0066 2011-11-21 01:46:13 AM
衰仔(00) 發表於 2011-11-20 04:06 PM

我係指如果而家唔等細細個影多D相...等衰仔大個左..就冇左細細個既回憶嫁啦
明日媽 2011-11-21 09:27:35 AM
好快你個BeBe就會好似我個BB咁大隻架啦
sanny0066 2011-11-21 09:34:58 AM
明日媽 發表於 2011-11-21 09:27 AM
好快你個BeBe就會好似我個BB咁大隻架啦

愈快愈好
明日媽 2011-11-21 10:18:01 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 09:34 AM
愈快愈好

到時你唔好嫌佢大份喎
sanny0066 2011-11-21 10:19:34 AM
明日媽 發表於 2011-11-21 10:18 AM
到時你唔好嫌佢大份喎

唔會啦梗係好想好似明明咁BB抱 BeBe同Yond
明日媽 2011-11-21 10:21:39 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 10:19 AM
唔會啦梗係好想好似明明咁BB抱 BeBe同Yond

佢肯先算啦
sanny0066 2011-11-21 10:23:28 AM
明日媽 發表於 2011-11-21 10:21 AM
佢肯先算啦

唔係淨係得你明明先俾人BB抱既
明日媽 2011-11-21 10:25:50 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 10:23 AM
唔係淨係得你明明先俾人BB抱既

咁真係十隻有八隻都唔肯吖嘛
肥墨魚 2011-11-21 10:34:00 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-21 10:34:26 AM
明日媽 發表於 2011-11-21 10:25 AM
咁真係十隻有八隻都唔肯吖嘛

咁8隻唔肯..另外個2隻 咪BeBe同Yond囉
iloverabbit 2011-11-21 05:49:47 PM
sanny0066 發表於 2011-11-19 11:31 PM
人類既大字型睡姿改良版...又方便去廁所

我仔仔都係咁訓
sanny0066 2011-11-21 07:11:51 PM
iloverabbit 發表於 2011-11-21 05:49 PM
我仔仔都係咁訓

Yond叉大隻腳訓無啲儀態XD話哂女仔黎嫁MA=v=
nan0kay 2011-11-22 02:20:42 PM
YONDYOND個樣好傻豬-33333333-`
好想錫錫你
sanny0066 2011-11-22 02:28:29 PM
nan0kay 發表於 2011-11-22 02:20 PM
YONDYOND個樣好傻豬-33333333-`
好想錫錫你

嘻嘻俾你非禮YondYond妹一次咁多啦

快速發帖