先黎廁所 RMB 19 雖然我未見過AB個款..我覺得個膠網係做到100%一樣的 但係個淺藍膠盤就比較薄...但個人認為已經十分抵用

膠網近照 SIZE適中 屎屎比YondYond Q兔廁所 都較易跌落去網底

再黎個屎屎同膠網比較

再黎 RMB 24.5 軟墊窩 SIZE 有紙皮箱咁大 雖然D毛唔太靚..但相信都有保暖作用

再放張尿片上去比較下SIZE..呢塊尿片係60CM X 45CM

TOTAL 2樣野 +埋只係RMB 19+24.5X1.26 =HKD$54.8 +HKD$7 運費 TOTAL=HKD$61.8
仲有個貓貓窩未拆..下次再分享

pillow.ma 2011-11-25 06:46:43 AM
Hitan 發表於 2011-11-25 01:02 AM
我上次都係淘寶買咗呢間樓高三層既屋仔比佢...
佢超鐘意! 成日跑上跑落!

i want this!!!!!!!!!
how much and can you send me the link @@
sanny0066 2011-11-25 08:15:26 AM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 06:46 AM
i want this!!!!!!!!!
how much and can you send me the link @@

PM左你啦..枕頭仔\"\"
pillow.ma 2011-11-25 08:58:49 AM
sanny0066 發表於 2011-11-25 08:15 AM
PM左你啦..枕頭仔

thank you你呀sanny
兔協果隻貴好多
買隻cheap cheap地既玩下先
sanny0066 2011-11-25 09:10:04 AM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 08:58 AM
thank you你呀sanny
兔協果隻貴好多
買隻cheap cheap地既玩下先

兔協都有??? 我諗緊訂唔訂呢個屋企俾兔兔呀屋企冇位再放了
pillow.ma 2011-11-25 09:47:37 AM
sanny0066 發表於 2011-11-25 09:10 AM
兔協都有??? 我諗緊訂唔訂呢個屋企俾兔兔呀屋企冇位再放了

兔協係呢個
http://hkrs.shopping.ttyy.hk/lis ... 5e858211816868399c2

你屋企又ABC膠又籠冇位喇XD
sanny0066 2011-11-25 09:49:44 AM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 09:47 AM
兔協係呢個
http://hkrs.shopping.ttyy.hk/list.html?pcat_id=67713080d8f0a5e858211816868399c2

ABC陣已拆..今個禮拜用ABC向上發展...希望可以整到個上下高低既隧道...
兔協呢個都OKOK貴wo
sanny0066 2011-11-25 09:56:27 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-25 09:53 AM
好正!!! 多謝你提供條link 啊!!!!!!!!!!

洗唔洗黎返個mini兔大集運??? 我打算訂
sanny0066 2011-11-25 10:01:41 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-25 10:00 AM
訂呀訂呀 實開心屎佢

但我用集運有Q排
joeman 2011-11-25 10:09:31 AM
係唔係一齊訂果間"子"屋丫?
pillow.ma 2011-11-25 10:09:56 AM
sanny0066 發表於 2011-11-25 09:49 AM
ABC陣已拆..今個禮拜用ABC向上發展...希望可以整到個上下高低既隧道...
兔協呢個都OKOK貴wo ...

就係見兔協果個咁貴
就覺得淘寶果個好抵玩想買
sanny0066 2011-11-25 10:11:52 AM
好多人想訂咩
sanny0066 2011-11-25 10:31:25 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-25 10:24 AM
咪等下lor 無所謂 哈哈哈哈

我係一個唔耐煩既人...我成日訂完野之後都每日問個同事n次..究竟送到黎未
小白小黑 2011-11-25 10:39:56 AM
大家係未訂呢間屋..我都想試下...
sanny0066 2011-11-25 10:45:53 AM
小白小黑 發表於 2011-11-25 10:39 AM
大家係未訂呢間屋..我都想試下...

係訂呢幾塊紙皮先岩呀
Wandywan 2011-11-25 11:49:14 AM
你個廁所好似我嗰個AB廁所。

快速發帖