大家唔好誤會  入住複式單位既只係我家小主人  
我依然係個住係公屋...希望嫁個有錢人既無謂人

初初收到個籠個陣嚇親 勁大包野

包裝都幾好@@~

唔知係咪送黎之前 淋左雨  個盒有小小霉

暴龍先生就由我一拎個籠出黎開始就啤到實   又冇人話實係比你住-3-

我同個籠大戰兩小時後既成果     (張橙色野無關既-.-)

更新 呢個籠真係唔算細架>_<  
外形:(正面寬)758*(側面寬)610*(高)795mm     

入面: 唔計廁所  可以訓既位 上層: (正面寬)33*(側面寬) 61   下層 38*61 *27-28cm

照片 013_副本.jpg
呢兩張係人地既相

下面呢個係人地對呢個兔籠既介紹 好詳細
我睇係睇左佢篇文 先決定買

http://cherryyang0927.pixnet.net/blog/post/29293599

最後黎兩張肉照 *v*"

係佢地住左一排先影既..唔記得左個日做咩咁污糟-3-

暴龍仔佢好中意企係到扮生意失敗-.-"  

sanny0066 2011-11-26 03:19:51 PM
jinjin 發表於 2011-11-26 11:56 AM
空間好似好細咁,無位轉身,暴龍先生入左去就只可以坐係上邊果層,仲要2隻兔兔一齊用? ...

BB兔1KG以下..我諗可以2隻一齊用既(迫迫地)
nixie 2011-11-26 09:00:26 PM
smallsuishan 發表於 2011-11-25 09:25 AM
你可否影張清楚D既相呢...
好似仲細過原本個籠咁既

sorry><  我下面有條link  入面好多相 係人地影既  影得好清     呢個籠好大架
nixie 2011-11-26 09:01:35 PM
明日媽 發表於 2011-11-25 03:49 PM
但係個窿好似好細咁喎~

你隻明明+大碼...丫..唔係  係雙加大  xd
nixie 2011-11-26 09:02:41 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-25 04:11 PM
……比想像中細 困得住暴龍先生嗎

yes  之前個籠日日比佢撞到砰砰聲  
nixie 2011-11-26 09:06:09 PM
little_connie 發表於 2011-11-26 09:00 AM
我見8號兔都有li個籠,都ok 大又令,,你買幾$$?

我見400-600幾蚊都有   我就買左600幾蚊個間,,因為見到人評價話   質料幾好,,d尿漬好易甩   就好白痴咁買貴左
nixie 2011-11-26 09:08:04 PM
jinjin 發表於 2011-11-26 11:56 AM
空間好似好細咁,無位轉身,暴龍先生入左去就只可以坐係上邊果層,仲要2隻兔兔一齊用? ...

我原本諗住呢個咁大既比暴龍仔住     舊個個留比隻細既,,,      
啊媽話...一係扔左舊個個  一係扔左我   
所以我唯有每日放佢地出黎玩4-6個鐘 /__\"   
nixie 2011-11-26 09:08:48 PM
暴龍仔曾幾何時都細粒過架   
sanny0066 2011-11-27 01:49:02 AM
nixie 發表於 2011-11-26 09:06 PM
我見400-600幾蚊都有   我就買左600幾蚊個間,,因為見到人評價話   質料幾好,,d尿漬好易甩   就好白痴咁買 ...

即係話400-600蚊個D都係同一款黎但係你就襯左賣$600個賣家
sanny0066 2011-11-27 01:50:04 AM
nixie 發表於 2011-11-26 09:08 PM
我原本諗住呢個咁大既比暴龍仔住     舊個個留比隻細既,,,      
啊媽話...一係扔左舊個個  一係扔左我{: ...

點解D兔爺同兔女麻  個個都咁野蠻
nixie 2011-11-27 02:25:57 AM
sanny0066 發表於 2011-11-27 01:49 AM
即係話400-600蚊個D都係同一款黎但係你就襯左賣$600個賣家 ...

我簡個籠個陣係凌晨    簡好個陣 都已經天光 個人痴痴地
sanny0066 2011-11-27 03:04:19 AM
nixie 發表於 2011-11-27 02:25 AM
係  我簡個籠個陣係凌晨    簡好個陣 都已經天光 個人痴痴地

揀咁耐
衰仔(00) 2011-11-27 09:02:38 AM
我之前都諗住買,,,,但見完8號兔個實物後覺得好似好細所以冇買...
感覺好似細過ab籠係得個高字-0-
花芝媽 2011-11-27 09:37:12 AM
HAHA  不過好多人都覺你個籠好細...   不如你拍影片講下個單位係點
   依個籠有個唔好處一定要打直訓  唔可以打橫訓.......夏天係防空洞可能會好熱
sanny0066 2011-11-27 04:14:16 PM
花芝媽 發表於 2011-11-27 09:37 AM
HAHA  不過好多人都覺你個籠好細...   不如你拍影片講下個單位係點
   依個籠有個唔好處一定要打直 ...

防空洞有D窿窿係頂..應該唔怕熱..但係入到去想轉身/企起身都唔得
nixie 2011-11-27 06:37:13 PM
sanny0066 發表於 2011-11-27 04:14 PM
防空洞有D窿窿係頂..應該唔怕熱..但係入到去想轉身/企起身都唔得

得架 我兩隻兔成日係入面un對方--

快速發帖