小白今天要去九龍醫院覆診呀
唔知佢係未已經知道我不會不要佢
佢當正個袋係自己的家..又吃草, 又便便..最勁係訓覺..xd
小白小黑 2011-12-2 11:31:49 AM
肥墨魚 發表於 2011-12-2 11:19 AM
臭墨魚成日擔我枱面啲紙幣走!!

臭皮皮仲衰 試過跳上一米 拉開柜筒偷左條繽紛樂食   又食佢唔死 我返到屋 ...

咁都食唔死..大命..看來我的小白小黑唔算頑皮...天外有天呀!!!
sanny0066 2011-12-2 11:35:30 AM
小白小黑 發表於 2011-12-2 11:31 AM
咁都食唔死..大命..看來我的小白小黑唔算頑皮...天外有天呀!!!

當你隻小白小黑去到墨魚麥皮既年紀...而你又有墨魚爸既氣量到個時都仲未被激死既話...你就會享受到個種被2隻兔兔玩殘既感覺
sanny0066 2011-12-2 11:42:04 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:39 AM
係wor 可以搵次山羊鬥暴龍

淨係睇個名都知邊個贏啦
sanny0066 2011-12-2 11:44:22 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:42 AM
有同感 因為奶茶都係好中意用尿片.............

但我隻BeBe唔會咬有YondYond尿尿既尿片遲D玩下大懲罰..罰佢咬千年YondYondVV既尿片先
小白小黑 2011-12-2 11:48:10 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 11:35 AM
當你隻小白小黑去到墨魚麥皮既年紀...而你又有墨魚爸既氣量到個時都仲未被激死既話...你就會享受到個種被 ...

咁就慘啦...我的小白小黑, 已經成日激死我架啦..><
sanny0066 2011-12-2 11:50:56 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:48 AM
其實... 有時一塊尿片.. 得一個角有一撻.. 都唔知換唔換左佢好.............  ...

我會將未有VV既尿片剪左佢 用來放係籠外廁所YondVV出界既位置
小白小黑 2011-12-2 11:51:55 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 11:50 AM
我會將未有VV既尿片剪左佢 用來放係籠外廁所YondVV出界既位置

呢個做法幾好, 可以省回好多尿片
sanny0066 2011-12-2 11:55:14 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:53 AM
我成日都係將同一塊野... 左右倒轉.. 再用.. 1個星期先掉.... =.=

1星期1片..呢個方法仲慳
sanny0066 2011-12-2 11:55:41 AM
遲D淘寶D尿片來左...我亂用算 唔會就住黎用
小白小黑 2011-12-2 11:58:56 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:53 AM
我成日都係將同一塊野... 左右倒轉.. 再用.. 1個星期先掉.... =.=

左右倒轉...kaka..我的小白同我整到成張都係喎
sanny0066 2011-12-2 12:11:00 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 12:02 PM
因為奶茶係有時心情唔好發脾氣 或者 食草懶得上廁所
先會無啦啦vv 係膠墊上面 ...
咁尿片就會得一撻..... ...

我放係貓貓窩上面既尿片都係經過剪裁的
小白小黑 2011-12-2 12:12:27 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 12:02 PM
因為奶茶係有時心情唔好發脾氣 或者 食草懶得上廁所
先會無啦啦vv 係膠墊上面 ...
咁尿片就會得一撻..... ...

OIC...明了^^
lukyee86111 2011-12-2 02:06:58 PM

great
起碼佢唔抗拒個袋先

我程程
一見到個袋
就逃跑
好不容易,捉到佢入袋
佢就dum地, 抗~議~ !!!!!!
仲會狠狠地抓個袋, 好似有仇錦
小白小黑 2011-12-2 02:56:53 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-2 02:06 PM
great
起碼佢唔抗拒個袋先

我都唔知我的小白係未傻架...佢覺得我唔會唔要佢..kaka
sanny0066 2011-12-2 04:27:33 PM
小白小黑 發表於 2011-12-2 02:56 PM
我都唔知我的小白係未傻架...佢覺得我唔會唔要佢..kaka

你個兔袋係咪黑色的

快速發帖