因為要配蝨水去外影,唸住邊個醫生都無乜問題,
因為Dr Betty唔做,Dr Ma又太full,就睇Dr Amanda啦,
我從未睇過佢,想知有無佢既評語?
如果係好既咁以後都可以繼續睇佢
sanny0066 2011-12-2 09:57:52 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 09:42 AM
好似唔止少少.. 印象中都有差唔多成千ge 差距.. 夠坐的士..

Tiger絕育要成2500以上??
小白小黑 2011-12-2 10:13:05 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 10:48 PM
據我所知 以前SPCA 係有一個睇兔兔幾好ge vet 不排除你o個位朋友係佢做..
所以做得好
但o個位醫生已經走 ...

今次都我support你啦
小白小黑 2011-12-2 10:14:36 AM
jinjin 發表於 2011-12-2 12:15 AM
只係去body check, 佢地會要求好詳盡, 要檢血等等...... 多謝埋單預定 $2000啦老細~~ ...

^^我之前同小黑去大圍做body check, 佢都要我驗血果啲..但我無...埋單都係二百幾jie..
小白小黑 2011-12-2 10:15:44 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 09:42 AM
好似唔止少少.. 印象中都有差唔多成千ge 差距.. 夠坐的士..

咁貴架..咁點算好呢...因為小黑係在大圍睇開..我諗緊去返果度會不會好啲..同埋近我屋企...(相比九龍醫院...)
sanny0066 2011-12-2 10:46:52 AM
小白小黑 發表於 2011-12-2 10:15 AM
咁貴架..咁點算好呢...因為小黑係在大圍睇開..我諗緊去返果度會不會好啲..同埋近我屋企...(相比九龍醫院. ...

可能你睇開係熟客有discount
小白小黑 2011-12-2 10:57:23 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 10:46 AM
可能你睇開係熟客有discount

@@你估下我會唔會信你????
smallsuishan 2011-12-2 11:00:10 AM
如果醫生係好既, 再遠我都會去
我地元朗去dR MA度都好耐
我地寧願俾多少少錢CALL VAN 去睇DR MA
sanny0066 2011-12-2 11:01:44 AM
smallsuishan 發表於 2011-12-2 11:00 AM
我地寧願俾多少少錢CALL VAN 去睇DR MA ...

但係hill媽..其實你覺得Tiger好D定Ma好D呢
sanny0066 2011-12-2 11:16:11 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:12 AM
上次唔知睇邊到有人格過價... 係貴就算無一千都幾百..至少夠我來回的士..哈哈哈  ...

咁樣睇黎馬醫生間診所唔爆廠真係奇..又有醫兔經驗..又比Tiger平 yoyoyo
小白小黑 2011-12-2 11:34:18 AM
smallsuishan 發表於 2011-12-2 11:00 AM
我地寧願俾多少少錢CALL VAN 去睇DR MA ...

其實如果我帶佢地睇醫生, 去九龍醫院一定去dr. ma到
咁我真係要找找dr. ma..但如果我想新年幫小黑做...幾耐之前要book架啦
sanny0066 2011-12-2 11:37:04 AM
小白小黑 發表於 2011-12-2 11:34 AM
其實如果我帶佢地睇醫生, 去九龍醫院一定去dr. ma到
咁我真係要找找dr. ma..但如果我想新年幫小黑做...幾 ...

星期5,6,日做絕育既話..早3-4知星期前BOOK就OK
小白小黑 2011-12-2 11:40:42 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 11:37 AM
星期5,6,日做絕育既話..早3-4知星期前BOOK就OK

嗯...因為我想新年假去..咁我有多啲時間照顧佢
sanny0066 2011-12-2 11:47:31 AM
小白小黑 發表於 2011-12-2 11:40 AM
嗯...因為我想新年假去..咁我有多啲時間照顧佢

新年假..咁你而家BOOK定差唔多
小白小黑 2011-12-2 11:52:34 AM
sanny0066 發表於 2011-12-2 11:47 AM
新年假..咁你而家BOOK定差唔多

@@咁我要快啲想下邊幾日好了..
係呢..如果想絕育, 佢係未要我同隻rabbit做左body check先
sanny0066 2011-12-2 11:56:43 AM
小白小黑 發表於 2011-12-2 11:52 AM
@@咁我要快啲想下邊幾日好了..
係呢..如果想絕育, 佢係未要我同隻rabbit做左body check先 ...

其實呢樣野我都唔清楚.....我都想問個絕育前身體檢查係咪都要收費???定係計埋落絕育費入面

快速發帖