當MonMon遇上墨魚﹠麥皮

jinjin 發表於 2011-11-28 17:35|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印

尋日兔聚3個小朋友初次相遇,竟然好好朋友仔,3個排排坐

初遇麥皮,1大1小好得意~

同墨魚攬頭攬頸~

3儍相遇記~

排排坐準備影相~

123 chok呀~卡刷~

墨魚麥皮果真係一家人,動作好一致~

sanny0066 2011-11-28 08:17:40 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-28 08:14 PM
十車連環!我夾中間~最前最後一齊撞~想走都走唔到~唉…

陰公..咁樣係報保險定點...真係好傷
肥墨魚 2011-11-28 08:20:39 PM 來自手機
明日媽 2011-11-28 08:20:52 PM
三個傻豬仔
肥墨魚 2011-11-28 08:24:23 PM 來自手機
jinjin 2011-11-28 08:24:50 PM
chillimilk 發表於 2011-11-28 06:54 PM
佢地3個好似狗仔咁大隻ar

佢地3個係得MonMon大大份架咋,墨魚同麥皮都係細細粒
肥墨魚 2011-11-28 08:26:13 PM 來自手機
肥墨魚 2011-11-28 08:27:59 PM 來自手機
sanny0066 2011-11-28 08:29:40 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-28 08:20 PM
太子…果日換油出返黎…係汀九…車要係日本訂返套包圍~一月先返屋企~

咁你呢排出入咪冇私家車...應該對於你楂慣車黎講唔太方便
sanny0066 2011-11-28 08:30:29 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-28 08:26 PM
成為3$$$$  保險要 年半後攞返

3皮...差不多啦..我老闆上次架x6 個頭俾人倒車hi花左少少..返廠整都要20000...車真是有錢人的玩意
sanny0066 2011-11-28 08:31:02 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 08:24 PM
佢地3個係得MonMon大大份架咋,墨魚同麥皮都係細細粒

MonMon因為係長毛象..丫長毛兔先岩...先顯得大大份
jinjin 2011-11-28 08:31:29 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-28 08:24 PM
尋日小B行去墨魚度想…結果俾墨魚一跳一咬~~ '及'patpat  
明日媽唔通你想… ...

尋日MonMon俾咖啡強左幾次呀
第一次已經好肉緊咬住MonMon背脊執毛毛係度Un啦,我用手撥開咖啡至知佢咬住咋
佢好似好鐘意MonMon咁,成日行過黎都想出蕉,我地都睇到實,但都係有幾次擒上去,好在都阻止到,但最後一次佢距離我遠少少,我無佢咁快,就被un左幾下,唔知係咪一定入到既呢,嚇到MonMon縮埋一邊,無陰功
sanny0066 2011-11-28 08:37:37 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 08:31 PM
尋日MonMon俾咖啡強左幾次呀
第一次已經好肉緊咬住MonMon背脊執毛毛係度Un啦,我用手撥開咖啡至 ...

咖啡係咪Wendy媽個隻
jinjin 2011-11-28 08:38:14 PM
sanny0066 發表於 2011-11-28 08:37 PM
咖啡係咪Wendy媽個隻

好似係尤尤

只記得佢仲有另一隻叫奶茶。
肥墨魚 2011-11-28 08:39:16 PM 來自手機
肥墨魚 2011-11-28 08:41:57 PM 來自手機

快速發帖