但唔知呢部相機O唔OK...有冇兔友係相機發燒友
sanny0066 2011-11-30 09:09:03 PM
ccychoy 發表於 2011-11-30 09:08 PM
n5系新一代
外型同nex5超似

咁你而家用緊咩野相機呀
nixie 2011-12-9 11:35:55 AM
你簡岩新相機個陣  試完記得報告下啊
我想買新機影我兩隻野好耐~~   依家個部d色好差.\/.
你試完我咪唔怕買錯囉~~~
sanny0066 2011-12-9 12:07:24 PM
nixie 發表於 2011-12-9 11:35 AM
你簡岩新相機個陣  試完記得報告下啊
我想買新機影我兩隻野好耐~~   依家個部d色好差.\/.
你試完我咪唔怕買 ...

彩你都傻唔話你知
你而家用緊咩相機先
nixie 2011-12-9 12:12:24 PM
sanny0066 發表於 2011-12-9 12:07 PM
彩你都傻唔話你知
你而家用緊咩相機先

一部啊媽係fung澤比sales呃佢買既[令]機   連個牌子名都唔知係咩-.-
sanny0066 2011-12-9 12:25:10 PM
nixie 發表於 2011-12-9 12:12 PM
一部啊媽係fung澤比sales呃佢買既[令]機   連個牌子名都唔知係咩-.-

難道你媽的樣子是十分水魚的
nixie 2011-12-9 12:32:59 PM
sanny0066 發表於 2011-12-9 12:25 PM
難道你媽的樣子是十分水魚的

不 係佢同我啊爸想買相機  但對相機亳無認識  sales講咩就信咩-.-
sanny0066 2011-12-9 12:58:38 PM
nixie 發表於 2011-12-9 12:32 PM
不 係佢同我啊爸想買相機  但對相機亳無認識  sales講咩就信咩-.-

陰公豬..唔貴唔推介嫁D sales
katy 2011-12-9 03:44:19 PM
推介canon 550d 反應好快! 容易捕捉畫面!!

唔想攪咁多野,G12都好多野玩 (場景模式)。 (其實我唔識嫁,不過拎過人地部機影覺得ok)

如果樓主唔追款,唔介意ge話可以睇下2手機。  
yingxbb 2011-12-9 05:57:21 PM
買左部相機....但我唔識用..HAHAHAHHAHA~
淨係識禁制....影相..HAHAHAH!!

快速發帖