Sawb226 2011-12-1 10:55:32 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 10:31 AM
aiya! 好難影.. 我成日都想影... 一影佢就以為我影相擺埋d chok pose

我諗可能要成日hold 住部機先有機會影到!!!
Wandywan 2011-12-1 11:08:53 AM
So happy!正。
sanny0066 2011-12-1 11:34:11 AM
我都有成日放Be上床玩...但係佢都唔跳開心舞既
chillimilk 2011-12-5 04:54:57 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 10:15 AM
奶茶都成日fing 晒頭wor .. 家下玩到好似識飄移...
跳起fing頭同時間由圍欄一邊"sin" 去圍欄另一邊...
佢 ...

今日第一次鋪左膠地墊 曳b毛lala 試過幾次成個跳起 突然Z型咁跑 又突然停低旭都吾旭
比佢嚇c....
呢d 算吾算係兔仔舞呢 定係失驚冇神儍儍下 或有病呢??
sanny0066 2011-12-5 08:23:04 AM
chillimilk 發表於 2011-12-5 04:54 AM
今日第一次鋪左膠地墊 曳b毛lala 試過幾次成個跳起 突然Z型咁跑 又突然停低旭都吾旭
比佢嚇c.... {:3_104 ...

兔仔舞黎..下次拍低佢MA
chillimilk 2011-12-5 07:22:22 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 08:23 AM
兔仔舞黎..下次拍低佢MA

好! 試下攞吾攞得切電話la
chillimilk 2011-12-5 07:29:24 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-5 09:30 AM
哈哈哈 係咁ga 佢係會突然好喪..
然後停左係到.. 可能佢諗緊之後點樣再周圍衝
然後突然又喪跑~ 佢好開心 ...

我地個個都比佢嚇c 當佢喪跑完 突然吾旭 眼定定望住d野
我仲以為有d野係佢睇到 我睇吾到
sanny0066 2011-12-5 07:53:33 PM
chillimilk 發表於 2011-12-5 07:22 PM
好! 試下攞吾攞得切電話la

有時兔兔見到你拎起電話對住佢定左唔郁..佢都會唔郁嫁正所謂...敵不動我不動..敵再唔動我就可以收工
sanny0066 2011-12-5 07:54:16 PM
chillimilk 發表於 2011-12-5 07:29 PM
我仲以為有d野係佢睇到 我睇吾到  ...

兔仔舞真係好可愛的..BeBe呢排都成日跳..可能因為太凍要自high一下暖下身
nixie 2011-12-6 01:48:15 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 11:34 AM
我都有成日放Be上床玩...但係佢都唔跳開心舞既

佢見到你唔開心
nixie 2011-12-6 01:49:51 AM
chillimilk 發表於 2011-12-5 07:29 PM
我仲以為有d野係佢睇到 我睇吾到  ...

我有時都會咁諗-.-   有時明明個兔籠附近無人..但兔兔都好似平時我行過咁企高 想要野食
chillimilk 2011-12-6 02:03:38 AM 來自手機
nixie 發表於 2011-12-6 01:49 AM
我有時都會咁諗-.-   有時明明個兔籠附近無人..但兔兔都好似平時我行過咁企高 想要野食 ...

hahahaaaa 你都係咁諗
chillimilk 2011-12-6 02:13:28 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-5 07:54 PM
兔仔舞真係好可愛的..BeBe呢排都成日跳..可能因為太凍要自high一下暖下身 ...

都分吾清究竟佢係咪跳緊兔仔舞 因佢既動作好似特然有野嚇親佢 而特然極速跳 跑幾下
今晩又係咁 都吾知我應該係擔心定開心...
sanny0066 2011-12-6 09:15:58 AM
nixie 發表於 2011-12-6 01:49 AM
我有時都會咁諗-.-   有時明明個兔籠附近無人..但兔兔都好似平時我行過咁企高 想要野食 ...

兔兔舉高係想視察下遠方有獵物
sanny0066 2011-12-6 09:27:55 AM
chillimilk 發表於 2011-12-6 02:13 AM
都分吾清究竟佢係咪跳緊兔仔舞 因佢既動作好似特然有野嚇親佢 而特然極速跳 跑幾下
今晩又係咁 都吾知我 ...

梗係開心啦....超快速跑+不規則Z形步法+凌空跳高側頭  10分滿分落地 呢D就係兔仔舞啦

快速發帖