我今日放工見到呢個畫面 真係想暈低
sanny0066 2011-12-1 07:54:43 PM
花芝媽 發表於 2011-12-1 07:54 PM
陰公豬囉.....   ><   !!       你唔係幫佢用布 圍腳固定嫁咩 ..     

甘e加行路點呀 會唔會好唔方便...  ...

Yond買回來後從未正式跳過
sanny0066 2011-12-1 07:55:36 PM
陰公豬囉.....   ><   !!       你唔係幫佢用布 圍腳固定嫁咩 ..     

dr ma話手術都冇辦法可以醫到 我係Dr.ma個部電話見過D 4肢都叉晒出黎既兔兔相 我腦海而家全部都係個D兔兔既畫面
sanny0066 2011-12-1 07:56:19 PM

因為Yond尋晚自己咬斷左綁住繃帶...所以今日下午Kay剪左條已咬爛既繃帶
花芝媽 2011-12-1 07:58:36 PM
sanny0066 發表於 2011-12-1 07:55 PM
dr ma話手術都冇辦法可以醫到 我係Dr.ma個部電話見過D 4肢都叉晒出黎既兔兔相 我腦海而家全部都係個D兔兔 ...

其實4肢差哂出黎    最壞最壞情況戚米會行唔到?     

甘e加yond妹   佢後腳已經發唔到力   拖黎行???   

佢e加佢手仔正常  點解最後會連手仔都差出黎?    係天身咩問題?

cherub 2011-12-1 07:59:08 PM

陰功豬.....
我上兔協見到有一隻兔仔都好似YONDYOND咁....
用針灸好似有效
花芝媽 2011-12-1 08:01:23 PM
不如打電話問下兔協 有冇方法  有方法早試早好
cherub 2011-12-1 08:06:21 PM
sanny0066 發表於 2011-12-1 07:55 PM
dr ma話手術都冇辦法可以醫到 我係Dr.ma個部電話見過D 4肢都叉晒出黎既兔兔相 我腦海而家全部都係個D兔兔 ...

冇D咩可以幫到YONDYOND呀?
sanny0066 2011-12-1 08:10:20 PM
cherub 發表於 2011-12-1 08:06 PM
冇D咩可以幫到YONDYOND呀?

知!!!!!
sanny0066 2011-12-1 08:11:03 PM
花芝媽 發表於 2011-12-1 08:01 PM
不如打電話問下兔協 有冇方法  有方法早試早好

打左去兔協問了 兔協職員話九龍動物醫院 Dr.Ivy識針灸
花芝媽 2011-12-1 08:15:25 PM
sanny0066 發表於 2011-12-1 08:11 PM
打左去兔協問了 兔協職員話九龍動物醫院 Dr.Ivy識針灸

=  = ..omg  係米飛左個個...........
花芝媽 2011-12-1 08:16:06 PM
有冇打算問下其他醫生 識唔識針
sanny0066 2011-12-1 08:20:05 PM
花芝媽 發表於 2011-12-1 08:16 PM
有冇打算問下其他醫生 識唔識針

紅磡個位骨科獸醫教既方法 綁腳都試埋..反而左腳都叉埋出黎...我都唔知可以點
花芝媽 2011-12-1 08:20:36 PM
我岩岩上網打兔兔針灸  發現有d兔兔 全身陏唔到  到針完幾次後可以自己趴係到 ...     係有效 但要搵到人識針先得= =
花芝媽 2011-12-1 08:23:52 PM
http://www.hkheadline.com/pet/pe ... d=805&srctype=g

仲有幾位醫生識 ...  可以問下呀你*0*      

話說  圖片個位係米betty
sanny0066 2011-12-1 08:25:29 PM
花芝媽 發表於 2011-12-1 08:23 PM
http://www.hkheadline.com/pet/pet_content.asp?contid=805&srctype=g

仲有幾位醫生識 ...  可以問下呀你 ...

我打去九記冇人聽電話...

快速發帖