話說...係暴龍一隻半手掌大既時候......  我比我朋友養左佢1星期多1~2日

佢回來時身形大左一倍=.="      

大d個隻就係暴龍   佢出發前的樣子  >__<        佢番黎個陣既相搵唔到住 遲下再po番
細d個隻係我幫人地養住先既..

見到佢番黎大左咁多既時候  我嚇到即刻問我個fd點解   佢同我講佢比好多野佢食,,,
每日佢食生果個陣...見到我隻兔望住佢...佢就分d比佢...

佢好似話每日都有比apple...................................................

肥墨魚 2011-12-3 08:07:47 PM 來自手機
肥墨魚 2011-12-3 08:08:43 PM 來自手機
smallsuishan 2011-12-3 08:45:51 PM
sanny0066 發表於 2011-12-3 07:43 PM
有冇話邊款生果係最適合兔兔食想好似零食咁俾兔兔 1個月 食1-2次 ...

最好唔好囉~~

想俾既.. 買d零食
e.g. 木瓜丸呀.. 草餅咁 健康d嘛
sanny0066 2011-12-3 10:02:01 PM
smallsuishan 發表於 2011-12-3 08:45 PM
最好唔好囉~~

想俾既.. 買d零食

市面上Jolly 出左D水果乾零食..因為之前買左包蘋果乾..但未俾2隻衰囡食過(唔敢俾) 其實可唔可以食既呢 我1個月只俾1-2次
nixie 2011-12-4 02:35:06 AM
sanny0066 發表於 2011-12-3 10:02 PM
市面上Jolly 出左D水果乾零食..因為之前買左包蘋果乾..但未俾2隻衰囡食過(唔敢俾) 其實可唔可以食既呢 我 ...

要買都咪鬼買jolly- -       純粹係佢個包裝見得下人 =_=       taobao5蚊都買到包..平到咁..唔太敢買比兔兔食
nixie 2011-12-4 02:37:10 AM
y22f 發表於 2011-12-3 10:06 AM
暴龍哩個名真係兔如其名丫...而家好襯佢,
暴龍暴食完真係變暴龍 ...

係   多得我個fd... 我miss左暴龍好[大]既成長階段    無啦啦比佢玩一玩 大左1倍--
nixie 2011-12-4 02:45:12 AM
肥墨魚 發表於 2011-12-3 11:18 AM
蕉~~係咪搣皮就食得咖?

不如你親身試範一下 如何正確"吃蕉"
sanny0066 2011-12-4 10:16:37 PM
nixie 發表於 2011-12-4 02:35 AM
要買都咪鬼買jolly- -       純粹係佢個包裝見得下人 =_=       taobao5蚊都買到包..平到咁..唔太敢買比兔 ...

咁大人你有咩野零食推介呢..見你隻暴龍食到叼健碩...推介下增肥大法啦
sanny0066 2011-12-4 10:17:25 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-4 09:10 PM
其實暴龍先生係米俾人掉包左?

其實好難搵到隻兔係同暴龍兄有7成以上相似既個臉形實在太獨特啦
sanny0066 2011-12-4 10:32:54 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-4 10:28 PM
面形太似暴龍?

你竟然唔知道{:3_85你上網seach "數碼暴龍亞古獸" 就知道暴龍兄咩樣嫁啦
nixie 2011-12-4 11:06:20 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-4 10:42 PM
係咪上次暴龍媽post o個張相??

yes >v<      
nixie 2011-12-4 11:06:44 PM
sanny0066 發表於 2011-12-4 10:32 PM
你竟然唔知道{:3_85你上網seach "數碼暴龍亞古獸" 就知道暴龍兄咩樣嫁啦 ...

你條友  成日講我暴龍壞話
nixie 2011-12-4 11:10:17 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-4 09:10 PM
其實暴龍先生係米俾人掉包左?

都係咁樣衰  應該冇掉包
sanny0066 2011-12-5 01:24:04 AM
nixie 發表於 2011-12-4 11:06 PM
你條友  成日講我暴龍壞話

SORRY囉..我把口係咁嫁
sanny0066 2011-12-5 01:24:58 AM
nixie 發表於 2011-12-4 11:10 PM
都係咁樣衰  應該冇掉包

暴龍呢D咁獨特既樣..實在太難掉到包

快速發帖