話說依兩日天氣轉涼, 我屋企仲要係偏凍果隻,
依家我坐係屋企個廳都凍到手腳冰冷~
小虎聽朝要去desex~
原先只擔心佢對麻醉藥感敏,
依家好擔心佢會低溫.
小朋友成晚周圍走, 但看似脆弱, 總想時刻守護著~
我諗好多兔友都經歷過desex時既心路歷程~
唔知係我過份緊張!? 定係......
肥墨魚 2011-12-3 12:01:54 AM
花芝媽 2011-12-3 12:04:22 AM
佢地絕育前個日      我同佢地玩到半夜4點幾5點先去訓 ((我訓))  =   = 好緊張..  佢地又唔肯訓.

不過要注意保暖就好..     當係d無咁凍既地方..

mimi媽 你幾時影d相上黎睇下\...  .><   
carbee 2011-12-3 12:23:02 AM
肥墨魚 發表於 2011-12-3 12:01 AM
呢啲都係人兔之間嘅心路歷程 享受下啦
小虎同你會感情更好
只要避免長時室外就得

我用大毛巾圍左前同側兩邊, 後面係牆~
可能係我太過擔心, mimi果陣我又係嚇親死~
carbee 2011-12-3 12:26:01 AM
花芝媽 發表於 2011-12-3 12:04 AM
佢地絕育前個日      我同佢地玩到半夜4點幾5點先去訓 ((我訓))  =   = 好緊張..  佢地又唔肯訓.

不過要注 ...

我記得呀花芝媽, 果晚仲同你傾到兩點幾點添haha~
相就快架啦, 等小虎絕完育我開始整理~
可能要去youtube開返個a/c先,都有少少片睇,
希望到時識upload啦~
Wandywan 2011-12-3 11:50:34 AM
花芝媽 發表於 2011-12-3 12:04 AM

不過要注 ...

聽日係Coffee一生兔既大日子!絕育!希望一切順利。
花芝媽 2011-12-3 12:22:46 PM
0..0今日絕WO MIMI媽 !      希望快D好返>/////<
carbee 2011-12-3 01:04:06 PM
花芝媽 發表於 2011-12-3 12:22 PM
0..0今日絕WO MIMI媽 !      希望快D好返>/////

花芝媽,我越黎越擔心, 已經1點啦,都未有電話到~~
carbee 2011-12-3 01:04:54 PM
Wandywan 發表於 2011-12-3 11:50 AM
聽日係Coffee一生兔既大日子!絕育!希望一切順利。

祝coffee絕育順順利利
花芝媽 2011-12-3 01:11:38 PM
carbee 發表於 2011-12-3 01:04 PM
花芝媽,我越黎越擔心, 已經1點啦,都未有電話到~~

2點幾打黎嫁啦應該   同埋又要睇有冇好多手術  多maybe又會遲d      乖乖地汁令個屋企接佢返黎
carbee 2011-12-3 01:21:25 PM
花芝媽 發表於 2011-12-3 01:11 PM
2點幾打黎嫁啦應該   同埋又要睇有冇好多手術  多maybe又會遲d      乖乖地汁令個屋企接佢返黎 ...

乜咁晏既咩? 頭先dr.ma話1點前既.......
之前mimi都係12點幾就電話到,
原來要2點幾, 咁我都係洗定野先,
我頭先坐係個電話隔離唔敢走開haha
Wandywan 2011-12-3 01:49:50 PM
死啦!超擔心聽日!
carbee 2011-12-3 01:59:58 PM
Wandywan 發表於 2011-12-3 01:49 PM
死啦!超擔心聽日!

唔駛咁擔心(雖然自己都係)
岩岩dr.ma打比我, 做完手術啦~
晏d就落去接小虎
Wandywan 2011-12-3 02:09:35 PM
carbee 發表於 2011-12-3 01:59 PM
唔駛咁擔心(雖然自己都係)
岩岩dr.ma打比我, 做完手術啦~
晏d就落去接小虎 ...

咁就好啦!祝小虎早日康復,好似個名咁,好似老虎咁生猛。
carbee 2011-12-3 02:43:46 PM
Wandywan 發表於 2011-12-3 02:09 PM
咁就好啦!祝小虎早日康復,好似個名咁,好似老虎咁生猛。

多謝祝福! 我就係覺得佢個樣似, 所以先改呢個名haha

快速發帖