健查完,一切好健康!
跟住將Coffee交咗比Dr Ma啦!
依家唔知Coffee點呢?有冇驚驚?
Wandywan 2011-12-5 02:15:54 PM
今朝食藥都冇抱啦!,係籠入面攪店。趁佢食菜菜就比藥佢。廢時又令到佢要逃命啦!
Wandywan 2011-12-5 02:17:55 PM
慘啦!仲有13日要捱呀!已被Coffee lo啦
sanny0066 2011-12-5 02:19:44 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 02:15 PM
今朝食藥都冇抱啦!,係籠入面攪店。趁佢食菜菜就比藥佢。廢時又令到佢要逃命啦! ...

Kay媽餵藥都係直接由籠門隊枝針筒入去BeBe個口...唔洗抱..抱住一定走佬
Wandywan 2011-12-5 02:19:44 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-5 02:06 PM
coffee 睇唻已經好生猛喇wor!

醫生話一日要食6餐,一餐要食差唔多13ml,今日只係今朝食咗,跟住無比啦!我見佢又係食菜同草,份量同平時差唔多,可能佢都唔想食草粉,所以博命食菜菜同草。
sanny0066 2011-12-5 02:20:24 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 02:17 PM
慘啦!仲有13日要捱呀!已被Coffee lo啦!

頭罩仲要帶13日??帶到覆診為止
Wandywan 2011-12-5 02:39:25 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 02:19 PM
Kay媽餵藥都係直接由籠門隊枝針筒入去BeBe個口...唔洗抱..抱住一定走佬 ...

就係餵草粉連走幾次,依家仲衰,一見針筒隊係佢面前,即令埋塊面。
Wandywan 2011-12-5 02:41:43 PM
我都被Coffee少ko啦!
sanny0066 2011-12-5 02:46:12 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 02:39 PM
就係餵草粉連走幾次,依家仲衰,一見針筒隊係佢面前,即令埋塊面。

聽講絕育後性格會180度轉變..唔通Coffee變得更曳
sanny0066 2011-12-5 02:48:02 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 02:41 PM
我都被Coffee少ko啦!

同Coffee鬥下耐性吧
Wandywan 2011-12-5 03:06:10 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 02:46 PM
聽講絕育後性格會180度轉變..唔通Coffee變得更曳

咁就超慘啦!
sanny0066 2011-12-5 03:38:52 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 03:06 PM
咁就超慘啦!

我覺得Coffee真係好highhigh...你之前放個段兔仔舞片...我仲記得來回狂dum籠
Wandywan 2011-12-5 05:28:02 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 03:38 PM
我覺得Coffee真係好highhigh...你之前放個段兔仔舞片...我仲記得來回狂dum籠 ...

所以,依家佢唔開心,要戴住個舊野!
sanny0066 2011-12-5 05:35:31 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 05:28 PM
所以,依家佢唔開心,要戴住個舊野!

仲有13日..Coffee要撐住..唔好以為可以fing甩個罩
Wandywan 2011-12-5 05:39:13 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 05:35 PM
仲有13日..Coffee要撐住..唔好以為可以fing甩個罩

今朝個罩真係甩咗!同佢戴番都好困難!
sanny0066 2011-12-5 05:44:44 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 05:39 PM
今朝個罩真係甩咗!同佢戴番都好困難!

Coffee係咪fing甩左??我覺得到時BeBe都一定用盡所有辦法..九牛二虎之力消滅個罩

快速發帖