由於近日天氣真係好凍..每朝起身YondYond身體都特別凍所以今日終於殺出旺角minizoo買vetbed同A草

買了$220 中碼Size 因為經過我計算過尺碼..大size係正方形..我點剪都冇可能分到俾2位衰囡

Vetbed 正面

Vetbed反面

Vetbed側面
由於第一次買Vetbed..所以覺得好新奇...拎起張野黎起勢咁影

將Vetbed cut開左一半 分別放入2位大小姐寢宮
Be大小姐

Yond二小姐

最後加送情侶4s

蘋果大合照

sanny0066 2011-12-5 04:09:59 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 04:08 PM
價錢一樣?

經過我用大size 69cm x 69cm 只計cm既話 69+69/280=$2 /cm
                中size 62cm x 51cm 只計cm既話 62+51/220=$1.8 /cm
中碼反而比較抵
sanny0066 2011-12-5 04:10:40 PM
jinjin 發表於 2011-12-5 04:08 PM
Be & Yond有無咬張 vetbed 呀?

經過尋晚觀察...2條囡都好like..訓到冧一冧
衰仔(00) 2011-12-5 04:14:43 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 12:19 AM
SII實在薄同輕得離譜...我唔鍾意拎上手冇手感

不知幾好手感xdxdxd(因為我加左個套)
jinjin 2011-12-5 04:14:58 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 04:10 PM
經過尋晚觀察...2條囡都好like..訓到冧一冧

真係好啦
睇到都會覺得佢地好舒服
衰仔(00) 2011-12-5 04:17:08 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 03:11 PM
等我星期四去R買張vedbed比個衰仔先。星期四至六R大減價!

衰仔多謝你!R星期四至六大減價?當真?
sanny0066 2011-12-5 04:28:18 PM
jinjin 發表於 2011-12-5 04:14 PM
真係好啦
睇到都會覺得佢地好舒服

真係好似一大舊塵
sanny0066 2011-12-5 04:28:52 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 04:17 PM

減幾多有冇人知會唔會好似百佳咁抬高個價再減
Wandywan 2011-12-5 05:22:39 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 04:17 PM

真嫁!佢個網講,星期六去買有機草時講既!唔晒客氣,衰仔。
Wandywan 2011-12-5 05:24:00 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 04:28 PM
減幾多有冇人知會唔會好似百佳咁抬高個價再減

唔知!要星期四去睇吓先知。
sanny0066 2011-12-5 05:24:54 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 05:24 PM
唔知!要星期四去睇吓先知。

期待Coffee媽既直擊報道
衰仔(00) 2011-12-5 05:29:10 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 05:22 PM
真嫁!佢個網講,星期六去買有機草時講既!唔晒客氣,衰仔。

等我返工前去睇下先~
Wandywan 2011-12-5 05:29:33 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 05:24 PM
期待Coffee媽既直擊報道

你唔係呀!我唔係記者。
Wandywan 2011-12-5 05:31:50 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 05:29 PM
等我返工前去睇下先~

記住直擊報導wo,Uncle Sanny叫既。
sanny0066 2011-12-5 05:32:51 PM
Wandywan 發表於 2011-12-5 05:29 PM
你唔係呀!我唔係記者。

順便ma 反正你都去啦
Wandywan 2011-12-5 05:35:15 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 05:32 PM
順便ma 反正你都去啦

咁你主要想知點乜減價?幫你留意。

快速發帖