如果我屋企夠大, 可以整個大籠比兔兔走來走去就好......
http://www.youtube.com/watch?v=bB0ZLMJkql8&feature=related

我諗我應該要放棄比人坐的sofa, 用來放兔兔籠!

衰仔(00) 2011-12-5 05:30:08 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 05:28 PM
睇岩就趁手啦...齋諗不如行動

諗完就即刻行動但已經太遲
sanny0066 2011-12-5 05:36:23 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 05:30 PM
諗完就即刻行動但已經太遲

搵下D家庭用品店囉..可能日本城會有
衰仔(00) 2011-12-5 05:39:05 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 05:36 PM
搵下D家庭用品店囉..可能日本城會有

搵過了
sanny0066 2011-12-5 05:40:53 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 05:39 PM
搵過了

咁你放棄啦...叫兔爸諗辦法啦..呢D野梗係男人做嫁啦
衰仔(00) 2011-12-5 05:48:50 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 05:40 PM
咁你放棄啦...叫兔爸諗辦法啦..呢D野梗係男人做嫁啦

no!點可以甘易放棄!佢都有提意過話用木條整
sanny0066 2011-12-5 05:55:27 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 05:48 PM
no!點可以甘易放棄!佢都有提意過話用木條整

用木整..你可以參考下墨魚爸既諗法..佢都打算整木城堡
hh0 2011-12-5 05:55:37 PM
格格網係吉吉島有, 好多size, 有d家庭用品店都有但輕d
我無耐之前都砌左個(籠)俾兔兔住, fit 番屋企個位
衰仔(00) 2011-12-5 06:03:23 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 05:55 PM
用木整..你可以參考下墨魚爸既諗法..佢都打算整木城堡

真...?但我覺得好似用木吾係甘好
衰仔(00) 2011-12-5 06:04:28 PM
hh0 發表於 2011-12-5 05:55 PM
格格網係吉吉島有, 好多size, 有d家庭用品店都有但輕d
我無耐之前都砌左個(籠)俾兔兔住, fit 番屋企個位 ...

吉吉島已冇哂貨吾舍幾時先有~家品店~搵左幾間都冇....不過我會繼續搵
sanny0066 2011-12-5 07:58:55 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 06:03 PM
真...?但我覺得好似用木吾係甘好

睇下咩木啦...墨魚爸就一定用最靚既木嫁啦
sanny0066 2011-12-5 08:00:41 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 06:04 PM
吉吉島已冇哂貨吾舍幾時先有~家品店~搵左幾間都冇....不過我會繼續搵

如果你照佢呢個做法..用幾個格仔網組合埋既話..不如直接去搵一塊超大既格仔網..一塊過做一面咪仲好
衰仔(00) 2011-12-5 09:52:46 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 08:00 PM
如果你照佢呢個做法..用幾個格仔網組合埋既話..不如直接去搵一塊超大既格仔網..一塊過做一面咪仲好{:3_10 ...

其實我未睇呢條片之前已經諗到我整個樂園係甘整法~所個高度我一早諗好係要好似圍欄8片裝既高度矮小小
nixie 2011-12-5 10:16:09 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-5 05:05 PM
有冇人知個d格格網邊到有得買?

taobao   但我覺得好似好牙煙
nixie 2011-12-5 10:16:40 PM
明日媽 發表於 2011-12-5 11:01 AM
之後又要砌返

叫明明同日日 自己砌
衰仔(00) 2011-12-5 11:03:22 PM
nixie 發表於 2011-12-5 10:16 PM
taobao   但我覺得好似好牙煙

吾係好明

快速發帖