芝麻D SO 真係好短........ 我都唔知點解 ....

比兔爸梳毛就陏都唔陏  一.一

可以望到佢左邊隻腳既腳指係分開左..  唔同右邊     
依個就係斷左腳指之後就變成咁

牙仔令唔令 XD

明明影到花生佢打喊路...      點知部機有延遲..     一影慢左一秒  X_X  合埋左個口
下次一定要影到......     ((((花生唔知點解一反轉  起碼打2次喊路
sanny0066 2011-12-6 10:36:32 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-6 10:18 PM
之前單反平丫ma 哈哈哈 無所謂啦 叫兔爸拎.. 我影ja ma XD

單反有平過既時候嗎?
sanny0066 2011-12-6 10:44:31 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-6 10:42 PM
我又唔識用 我咪2年趁有新款出買舊機... 我仲停左係canon 450d ge 時候... XD
4千幾ja ma ...  ...

單反就算幾平幾平我都一定唔會買\…/
花芝媽 2011-12-6 10:57:52 PM
Wandywan 發表於 2011-12-6 09:18 PM
花生芝麻好可愛,我唔敢反轉Coffee!

咁你點幫佢剪指甲呀@0@
花芝媽 2011-12-6 10:58:16 PM
明日媽 發表於 2011-12-6 08:33 PM
牙仔幾黃下喎!「發」瑯質好好咁喎

洗唔洗幫佢地刷牙其實  哈哈哈
花芝媽 2011-12-6 11:00:03 PM
sanny0066 發表於 2011-12-6 08:38 PM
嘻嘻我淨係留意到樓主啲gel甲^_^

依到係3分2手工...      

兔婆: 又無錢收  鬼得閒幫你整咁靚         
nixie 2011-12-7 12:14:12 AM
D牙仔好黃BOR~  

樓主既GEL甲真令..    我好耐無整..次次整完..都拉唔到褲鏈
花芝媽 2011-12-7 12:24:40 AM
nixie 發表於 2011-12-7 12:14 AM
D牙仔好黃BOR~  

我都覺黃    >////<

整短D米得囉  
chillimilk 2011-12-7 04:30:29 AM
花芝媽 發表於 2011-12-6 08:10 PM
唔好比張相呃到   花生反抗仲西利個芝麻         下次一定影到佢打喊路    ...

好鬼cute ar!! 最中意佢地反轉果張 擧高兩隻手好似投晒降咁
chillimilk 2011-12-7 04:37:31 AM
明日媽 發表於 2011-12-6 08:33 PM
牙仔幾黃下喎!「發」瑯質好好咁喎

明日媽睇到d Q兔兔 係咪又想抽下呢 heheeee
明日媽 2011-12-7 08:47:11 AM
chillimilk 發表於 2011-12-7 04:37 AM

作死你呀!
成個sanny二世咁,句句窒住哂
明日媽 2011-12-7 08:49:46 AM
花芝媽 發表於 2011-12-6 10:58 PM

唔使,
不過我想話bb之前唔舒服,未做手術之前,
啲牙仔愈來愈黃,
但係做完手術之後,啲牙仔又白返喎!
pillow.ma 2011-12-7 09:08:09 AM
花芝媽 發表於 2011-12-6 10:58 PM

其實我都有諗過幫唔幫佢刷牙好
因為佢有時會食到橙肉士多啤梨肉/_\
sanny0066 2011-12-7 09:26:11 AM
花芝媽 發表於 2011-12-6 11:00 PM
依到係3分2手工...      

兔婆: 又無錢收  鬼得閒幫你整咁靚           ...

兔婆唔可以咁斤斤計較嫁wo
sanny0066 2011-12-7 09:26:37 AM
nixie 發表於 2011-12-7 12:14 AM
D牙仔好黃BOR~  
鬼叫你做埋延長咩
sanny0066 2011-12-7 09:28:21 AM
chillimilk 發表於 2011-12-7 04:37 AM

兄弟

快速發帖