死啦.佢結蕉呀. 我kkep住同佢搽野....不過佢又r....
點算.....
係咪要自製個頭罩等佢r唔到....唔係咁變禿驢都似.

明日媽 2011-12-12 09:07:31 AM
nixie 發表於 2011-12-12 02:11 AM
你個變態佬  邊有話包住雙腳姐-3-       包傷口咋ma~

無錯,佢真係變態架
nixie 2011-12-12 11:20:59 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-12 02:50 AM
哎喲!除左笑…都無能為力啦!

我比左幾粒零食佢  哄番佢 - -
nixie 2011-12-12 11:21:28 AM
明日媽 發表於 2011-12-12 09:07 AM
無錯,佢真係變態架

變態痴線sanmy老伯
nixie 2011-12-12 11:23:29 AM
sanny0066 發表於 2011-12-12 08:01 AM
因為暴龍個口太大...咬紗布=咬蛋糕隻腳

呢位兄台      蛋糕個傷口係背脊

我意思係佢撕落黎個下  撕甩左蛋糕好多毛  你痴塊膠紙上手毛到,,,再試下勁快撕落黎 feel下咩感覺
nixie 2011-12-12 11:24:09 AM
sanny0066 發表於 2011-12-12 08:01 AM
暴龍專登嫁

佢係架  佢為左想繼續幫蛋糕奶傷口
sanny0066 2011-12-12 11:38:28 AM
明日媽 發表於 2011-12-12 09:07 AM
無錯,佢真係變態架

唔好咁大聲講個秘密出黎啦
sanny0066 2011-12-12 11:38:59 AM
nixie 發表於 2011-12-12 11:21 AM
變態痴線sanmy老伯

變態痴線精神分裂sanny老伯伯 好好多
sanny0066 2011-12-12 11:39:45 AM
nixie 發表於 2011-12-12 11:23 AM
呢位兄台      蛋糕個傷口係背脊

我意思係佢撕落黎個下  撕甩左蛋糕好多毛  你痴塊膠 ...

張膠紙會即刻變左一舊塵埃
nixie 2011-12-12 12:02:15 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 11:38 AM
變態痴線精神分裂sanny老伯伯 好好多

我好肯定你無精神分裂   你由頭到尾都一樣咁痴
sanny0066 2011-12-12 12:10:20 PM
nixie 發表於 2011-12-12 12:02 PM
我好肯定你無精神分裂   你由頭到尾都一樣咁痴

被你識穿了 其實
其實

其實我有被迫害妄想症
nixie 2011-12-12 01:47:32 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 12:10 PM
被你識穿了 其實
其實

咁姐姐要拎你去睇e生先得喇      先黎個body check啦    斬開你個頭睇下係咪真係有問題
sanny0066 2011-12-12 03:01:45 PM
nixie 發表於 2011-12-12 01:47 PM
咁姐姐要拎你去睇e生先得喇      先黎個body check啦    斬開你個頭睇下係咪真係 ...

你斬得開先算啦...不如用鋸啦
kwan104kwan 2011-12-12 07:13:15 PM
nixie 發表於 2011-12-12 11:24 AM
佢係架  佢為左想繼續幫蛋糕奶傷口

佢深明用紗布的方法唔work,

佢覺得lam多幾下就會好返!!
nixie 2011-12-12 08:51:08 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-12 07:13 PM
佢深明用紗布的方法唔work,

佢覺得lam多幾下就會好返!!

我都唔想咁樣包住佢   但媽咪話想同佢搽人用既藥膏
nixie 2011-12-12 08:54:21 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 03:01 PM
你斬得開先算啦...不如用鋸啦

唔得 用鋸既話我驚我忍唔住手鋸開你

快速發帖