程程視它們為刑具 !!!! (已排先後次序)

sanny0066 2011-12-18 06:07:57 PM
chillimilk 發表於 2011-12-18 01:44 AM
30人仔minimum ar 陰公

你用順豐梗係金啦要快梗係要付出代價嫁啦
sanny0066 2011-12-18 06:08:53 PM
chillimilk 發表於 2011-12-18 01:46 AM
點解要買咁多把呢? 有乜function ga

我相信每個主人都搵緊一把兔兔肯乖乖地就範既梳所以愈買就愈多
chillimilk 2011-12-19 02:57:57 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-18 03:19 PM
其實無咩function可言
只望大人喜歡

咁 chingching一定最吾like把新梳na
chillimilk 2011-12-19 02:59:05 AM
sanny0066 發表於 2011-12-18 06:07 PM
你用順豐梗係金啦要快梗係要付出代價嫁啦

冇計la! 要送黎屋企ma
sanny0066 2011-12-19 09:11:02 AM
chillimilk 發表於 2011-12-19 02:59 AM
冇計la! 要送黎屋企ma

不過如果你訂用品....好輕既姐...籠除外
katy 2011-12-19 10:30:09 AM
nixie 發表於 2011-12-16 08:35 PM
ab把按摩梳

不過jolly有把差唔多 平勁多 諗緊邊把好><

我有第一把呀...

呢把短毛兔用就好,次次同呀B梳毛都周圍飛 (好浪漫 )。 所以佢被我打入冷宮了
sanny0066 2011-12-19 10:36:41 AM
nixie 發表於 2011-12-16 08:35 PM
ab把按摩梳

不過jolly有把差唔多 平勁多 諗緊邊把好><

ab個把幾錢..我都想買把呢D..因為睇落真係舒服D
jinjin 2011-12-19 12:05:41 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-18 12:59 AM
成功嗎?

並不成功
照樣一梳就走兔
jinjin 2011-12-19 12:06:10 PM
chillimilk 發表於 2011-12-18 01:46 AM
點解要買咁多把呢? 有乜function ga

其實係2把排梳,一把手位短唔好用,就買過一把手位長D既,
1把針梳無粒粒,覺得會整痛monmon,就買把有粒粒既等佢舒服D,
最後再買一把一邊係疏D既粒粒針梳,希望疏D佢會順攤D俾我梳,但都好似無乜效,
另一邊係硬毛刷,刷果邊梳佢背脊D毛,梳毛效果無咁好,但Monmon就無走得咁遠,好似舒服D咁。
sanny0066 2011-12-19 12:08:11 PM
jinjin 發表於 2011-12-19 12:05 PM
並不成功
照樣一梳就走兔

唔洗梳D秀髮都咁靚........
jinjin 2011-12-19 12:16:13 PM
sanny0066 發表於 2011-12-19 12:08 PM
唔洗梳D秀髮都咁靚........

有梳架,係佢食菜既時候係咁狂梳囉, 無野食住梳就走佬架啦~
sanny0066 2011-12-19 12:23:07 PM
jinjin 發表於 2011-12-19 12:16 PM
有梳架,係佢食菜既時候係咁狂梳囉, 無野食住梳就走佬架啦~

睇準時機我尋日捉住BeBe黎梳..梳走D污糟野
jinjin 2011-12-19 12:30:23 PM
sanny0066 發表於 2011-12-19 12:23 PM
睇準時機我尋日捉住BeBe黎梳..梳走D污糟野

出完去效遊一定要捉住黎梳啦,上次去完廸欣湖返到屋企要幫佢大清洗呀
sanny0066 2011-12-19 12:34:58 PM
jinjin 發表於 2011-12-19 12:30 PM
出完去效遊一定要捉住黎梳啦,上次去完廸欣湖返到屋企要幫佢大清洗呀 ...

我連個兔袋都冇洗
jinjin 2011-12-19 01:25:38 PM
sanny0066 發表於 2011-12-19 12:34 PM
我連個兔袋都冇洗

兔袋有尿片如果無屙濕到,都可以唔駛次次洗既,
睇完醫生同你會面果次咪屙濕左囉,果晚連個地氈都濕埋,所有野都要大清洗,只係得MonMon無浸落水濕洗咋

快速發帖