不如分享下大家既倉鼠籠
唔知大家既籠係點既呢??
‵小瑩 :] 2008-6-29 11:19:44 AM
呢兩張相都係岩岩買個籠返黎既時候影,,,
而家入面既擺設都唔同哂樣!
有時間再post近照俾大家睇:031:

3隻小露寶的住所

3隻小露寶的住所

2隻小銀弧的住所

2隻小銀弧的住所

bean 2008-6-29 11:45:27 AM

回復 16# 的帖子

已成年的鼠鼠是可以去到最高個層的,
因為佢ge體型夠大,
而細個d鼠鼠就吾得了
chris389 2008-6-30 06:03:08 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-6-29 11:19 AM 發表
呢兩張相都係岩岩買個籠返黎既時候影,,,
而家入面既擺設都唔同哂樣!
有時間再post近照俾大家睇:031:

你第2張相個個龍..好唔好用?好似好大咁:057:
甜品糕 2008-7-19 04:37:24 PM
芝麻的住籠 & 手提籠^^
(手提籠內的小鼠&木糠不是我的, 是朋友要去旅行, 她的小鼠在我的手提籠暫住幾天^^)

我的pet home三層籠^^

我的pet home三層籠^^

我的手提籠(籠內的小鼠&木糠不是我的, 是我替朋友暫養的^^~~)

我的手提籠(籠內的小鼠&木糠不是我的, 是我替朋友暫養的^^~~)

amyluilui 2008-8-9 01:59:57 PM
my cage's///////
:045: :043:
And one more hand holding cage
like the one above
but in green

小草妹 2008-8-9 05:24:11 PM

sodmichelle 2008-8-9 05:28:08 PM
Post埋招財個新籠先~~

jeatice 2008-8-12 04:40:03 PM

回復 23# 的帖子

招財個新籠 幾大AR?????:054:  :054:  :054:
檸啡 2008-8-12 05:02:20 PM
原帖由 jeatice 於 2008-8-12 04:40 PM 發表
招財個新籠 幾大AR?????:054:  :054:  :054:

WILD雙層倉鼠百變遊樂場:  51*28*41 =58548
茵茵 2008-8-12 05:23:05 PM
bb 個籠 係 q兔x 買既 不知明品牌 13x 就有咁大個 幾抵 
本身仲跟左d隧道 同間屋仔. 因為我想得先閒整. 屋仔就麻麻 so聽日出mk買過 ^^

tsac_ever 2008-8-30 01:56:31 PM
POST埋先~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:053:

★BN★ 2008-9-15 07:51:38 PM
剛買了 MR-320  好開心呢:053:
【細賢】 2008-10-1 03:34:12 PM
我又post先,,"

mary343226 2008-11-23 08:18:12 AM
大家D寵都好靚喎!:002: :002: :002:
0772 2009-4-8 01:22:46 AM

我用wild381-_-`
:057:

快速發帖