1P 幣
買嗰時SALES姐姐話大定只有2-3磅,但係我見係Q-PET有隻白色類以貓貓兔都好大隻吓....到底貓貓兔大定有幾大隻呢?

其實...我好鍾意好鍾意大隻兔!如果佢有10磅就好喇...
arkayhk 2011-12-20 12:12:59 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 09:12 AM
咁呢隻兔兔幾多錢...我星期6就去睇下...CWB I LOVE RABBIT又係邊

銅鑼灣i love rabbit 地址: 香港銅鑼灣利園山道25-27號1樓
arkayhk 2011-12-20 12:18:21 PM
arkayhk 發表於 2011-12-20 12:06 PM
我係旺角間i love rabbit 見到隻同佢一樣咁大隻既兔,但超乖!!
成隻狗咁呀

i love rabbit 果隻
我隻鞋係40號size
sanny0066 2011-12-20 12:52:27 PM
arkayhk 發表於 2011-12-20 12:18 PM
我隻鞋係40號size

應該有7KG以上吧
nixie 2011-12-20 04:27:25 PM
arkayhk 發表於 2011-12-20 12:18 PM
我隻鞋係40號size

呢隻我都見過好多次 >__<    真係勁大...仲跑得好快tim
nixie 2011-12-20 04:28:03 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 09:12 AM
咁呢隻兔兔幾多錢...我星期6就去睇下...CWB I LOVE RABBIT又係邊

咪上次同你講 f出口轉右直行個間
nixie 2011-12-20 04:28:54 PM
katy 發表於 2011-12-20 11:08 AM
兔爸話"i 笠 rabbit"有巨兔睇,唔知係咪holly (giant rabbit) d親戚..
>>>>

你比佢踢一腳應該無咩事  你隻兔兔比佢踢一腳就大件事
sanny0066 2011-12-20 05:00:57 PM
nixie 發表於 2011-12-20 04:28 PM
你比佢踢一腳應該無咩事  你隻兔兔比佢踢一腳就大件事

呢隻肥仔俾我既感覺係..佢好鬼懶佢肯出腳先算
nixie 2011-12-20 05:42:43 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 05:00 PM
呢隻肥仔俾我既感覺係..佢好鬼懶佢肯出腳先算

咁見到d人人都想打既野   佢懶極都會出腳
sanny0066 2011-12-20 05:46:45 PM
nixie 發表於 2011-12-20 05:42 PM
咁見到d人人都想打既野   佢懶極都會出腳

你唔好教壞肥仔啦唔該
nixie 2011-12-20 06:01:37 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 05:46 PM
你唔好教壞肥仔啦唔該

係暴龍教壞我咋
貓仔兔 2011-12-20 06:45:54 PM
jinjin 發表於 2011-12-19 03:56 PM
10 lbs  我唸你要養 I love兔兔果隻肥仔至得啦,香港好少兔兔有咁大隻,就算大bunny都係2.3kg左右。

要再 ...

係啦!無晒大兔賣,中國大白兔都好大隻,好乖同得人鍾意架!
貓仔兔 2011-12-20 06:47:23 PM
sanny0066 發表於 2011-12-19 04:03 PM
話是話..真係可以訂I LOVE RABBIT入面個隻肥仔既品種嫁嫁....不過你要預返$5000up左右...+超大活動空間俾 ...

成5K咁貴, I LVOE RABBIT嗰隻都好好肉而且都好乖咁....CUTE 爆!
貓仔兔 2011-12-20 06:48:07 PM
katy 發表於 2011-12-20 11:08 AM
兔爸話"i 笠 rabbit"有巨兔睇,唔知係咪holly (giant rabbit) d親戚..
>>>>

應該唔係,嗰隻耷耳架!
貓仔兔 2011-12-20 06:49:25 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 11:57 AM
個膠箱真係好細...好QP竹6..我去過i love rabbit 10幾次..只係見肥仔出過來2次...仲要成日唔覺意俾客人踢 ...

係啦!不過佢又好乖咁,又唔走兔!係GOOD BOY!!!
貓仔兔 2011-12-20 06:50:20 PM
我隻鞋係40號size

D職員叫佢,佢會應人架!

快速發帖