天氣又開始凍,大家有冇用保暖燈比兔兔嫁?
大家用緊邊隻燈嫁?係未係金魚街買?
我就訂左2個MS.PET燈,一個比倉鼠~一個比兔兔~
不過比倉鼠個個唔知仲咩插電左一陣就燒左..
lukyee86111 2011-12-23 01:27:28 PM
倉鼠有倉鼠棉

以我經驗 ... d 倉鼠會卷左自己入d倉鼠棉度ZZzz
好搞笑 ...

至於兔仔...
我會比毛巾+ close window

香港兔仔若果要用保暖燈 .... 外國 d 兔仔 .... 用咩
sanny0066 2011-12-23 01:45:09 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-23 01:27 PM
倉鼠有倉鼠棉

以我經驗 ... d 倉鼠會卷左自己入d倉鼠棉度ZZzz

講得好係香港大毛巾+山窗已經夠晒........如果有錢不如買多D唔同草草/菜菜俾兔寶仲好
lukyee86111 2011-12-23 01:59:56 PM
sanny0066 發表於 2011-12-23 01:45 PM
講得好係香港大毛巾+山窗已經夠晒........如果有錢不如買多D唔同草草/菜菜俾兔寶仲好 ...

你個隻錦多毛, 要不要大毛巾
sanny0066 2011-12-23 02:02:54 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-23 01:59 PM
你個隻錦多毛, 要不要大毛巾

因為而家我訓教個陣..多數都圍圍欄俾佢自由行....所以如果佢覺得我用大毛巾com籠太熱...佢會自己趴係籠外ABC教教
cilibunny 2011-12-23 11:47:44 PM
april_ki 發表於 2011-12-22 09:54 PM
我用個隻係冇燈光@@

http://www.lohas-pet.com.tw/detal.asp?pd_type=18&product_id=4488&product_no=4712 ...

我都係用e個
超好用
zucca勁愛~!
hgod 2012-1-3 11:54:55 PM
我都有買俾兔兔呀, 我買陶瓷保暖燈, 只發熱唔會發光, 唔會打亂生理時鐘
hgod 2012-1-3 11:58:22 PM
樓主你有訂埋支燈定淨係個胆?
april_ki 2012-2-5 01:38:33 AM
hgod 發表於 2012-1-3 11:58 PM
樓主你有訂埋支燈定淨係個胆?

燈座+燈膽的~

快速發帖