祝各位同兔兔身體健康   長命"百歲"xd 聖誕快樂^^

暴龍: 呢件[蛋糕]  係送比大家架 隨便攞啦xd  (攞走左蛋糕 咁所有野食都係我架喇*v*!!)

nixie 2011-12-26 12:33:16 AM
sanny0066 發表於 2011-12-25 11:57 PM
唔係得Kaytee先有草磚既咩冇留意草磚行情

Kaytee唔係一個好牌子-^-  不要買
sanny0066 2011-12-26 12:35:39 AM
nixie 發表於 2011-12-26 12:32 AM
我仲好中意r兔兔個腮位d毛

今日r左隻大兔 好happy

我諗佢應該再冇增磅既空間嫁啦再增落去個箱仔塞佢唔入呀
sanny0066 2011-12-26 12:36:04 AM
nixie 發表於 2011-12-26 12:33 AM
Kaytee唔係一個好牌子-^-  不要買

咁仲有邊個牌子係有草磚賣
明日媽 2011-12-26 12:37:39 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 12:36 AM
咁仲有邊個牌子係有草磚賣

OXBOX同ALEX
我兩個B咩牌子都食過
sanny0066 2011-12-26 12:40:44 AM
明日媽 發表於 2011-12-26 12:37 AM
OXBOX同ALEX
我兩個B咩牌子都食過

咁我寧願揀Oxbow啦
nixie 2011-12-26 12:42:29 AM
明日媽 發表於 2011-12-26 12:37 AM
OXBOX同ALEX
我兩個B咩牌子都食過

good ^-^       咁你幾時食左你兩個b佢啊
sanny0066 2011-12-26 12:43:40 AM
nixie 發表於 2011-12-26 12:42 AM

下..食兔兔
nixie 2011-12-26 12:45:52 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 12:35 AM
我諗佢應該再冇增磅既空間嫁啦再增落去個箱仔塞佢唔入呀

個隻其實係間野自己養  定賣架-0-
明日媽 2011-12-26 12:49:32 AM
nixie 發表於 2011-12-26 12:42 AM

我做咩要食佢地先
sanny0066 2011-12-26 01:03:43 AM
nixie 發表於 2011-12-26 12:45 AM
個隻其實係間野自己養  定賣架-0-

擺明係自己養..做生招牌啦
nixie 2011-12-26 01:13:05 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 01:03 AM

細個無睇糖果屋咩    養到肥肥白白   跟住就..................
nixie 2011-12-26 01:14:02 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 01:03 AM

佢一放出黎  就勁多人想同佢玩   真係好乖  唔會走佬
sanny0066 2011-12-26 01:15:29 AM
nixie 發表於 2011-12-26 01:14 AM
佢一放出黎  就勁多人想同佢玩   真係好乖  唔會走佬

可以走得去邊呀..走左去又冇草食
nixie 2011-12-26 01:19:51 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 01:15 AM
可以走得去邊呀..走左去又冇草食

走過去第2間寵物店~     留低只為有得食 哈哈
sanny0066 2011-12-26 01:28:06 AM
nixie 發表於 2011-12-26 01:19 AM
走過去第2間寵物店~     留低只為有得食 哈哈

無寵物店肯收留佢大食怪

快速發帖