想請問大家男仔做絕育手術,係唔係唔使梯毛呀?事關發現Coffee並冇梯完毛跡象,之前亦唔覺佢lam甩毛地方,死!唔通冇做到。
明日媽 2011-12-29 09:37:07 AM
sanny0066 發表於 2011-12-29 09:26 AM
九記就係怕22號做完..當晚有咩事都搵唔到醫生睇..所以先改15號 ...

所以係考慮清楚個日子啦!
sanny0066 2011-12-29 09:47:12 AM
明日媽 發表於 2011-12-29 09:37 AM
所以係考慮清楚個日子啦!

已決定好了15號可以係上天安排
明日媽 2011-12-29 10:07:42 AM
sanny0066 發表於 2011-12-29 09:47 AM
已決定好了15號可以係上天安排

咁你考慮清楚就得啦!
sanny0066 2011-12-29 10:32:44 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-29 10:15 AM
你唔知GA 咩? 囡要開肚 係大手術 囝就係身體外面切D 野... 簡單快 同埋平d

所以我知奶爺變左仔 第一個諗 ...

唔知呀真係..咁同人類生BB咪又係一樣會有疤痕嗎
sanny0066 2011-12-29 10:33:22 AM
明日媽 發表於 2011-12-29 10:07 AM
咁你考慮清楚就得啦!

雖然有D失預算..但我唔想拖到4月復活節先做..15號做完..起碼22號之後有成10日可以陪到BeBe
明日媽 2011-12-29 10:35:12 AM
sanny0066 發表於 2011-12-29 10:32 AM
唔知呀真係..咁同人類生BB咪又係一樣會有疤痕嗎 ...

生返毛你都唔覺啦!加上馬老闆手勢咁好
sanny0066 2011-12-29 10:50:14 AM
明日媽 發表於 2011-12-29 10:35 AM
生返毛你都唔覺啦!加上馬老闆手勢咁好

會lam傷口..就係lam呢條疤痕???
明日媽 2011-12-29 11:02:44 AM
sanny0066 發表於 2011-12-29 10:50 AM
會lam傷口..就係lam呢條疤痕???

埋緊口嘅時候會痕,所以佢先會lum
sanny0066 2011-12-29 11:07:21 AM
明日媽 發表於 2011-12-29 11:02 AM
埋緊口嘅時候會痕,所以佢先會lum

明白..所以愈早埋口..就可以愈早除低個頭罩
Wandywan 2011-12-29 11:39:51 AM
sanny0066 發表於 2011-12-28 11:23 PM
應該放兔+野餐MA..睇下你隻咖啡今次出唔出席ma

唔得啦!阿女9號考試。同你哋真係無緣啦!
Wandywan 2011-12-29 11:41:58 AM
hh0 發表於 2011-12-28 11:31 PM
我仔仔絕育好似都係無剃毛, 仔仔唔使開肚只係界開旦旦取出睪丸再黏番埋囗, 旦旦無毛所以無得剃啩 ...

thx hh0,唔怪得之唔覺佢有lam la!清楚明白啦!
sanny0066 2012-1-2 12:40:19 AM
Wandywan 發表於 2011-12-29 11:39 AM
唔得啦!阿女9號考試。同你哋真係無緣啦!

唔制呀...又見唔到咖啡仔

快速發帖